Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Λαλά είναι επιλογή του Μοντέστο!
| 2021-02-02 11:30:00

"Μπαμ" Μοντέστο στον Ολυμπιακό - Έφερε τρελό παιχταρά στο Λιμάνι - Όλη η αλήθεια για Μανωλά!

BoxtoBox
"Μπαμ" Μοντέστο στον Ολυμπιακό - Έφερε τρελό παιχταρά στο Λιμάνι - Όλη η αλήθεια για Μανωλά!

Ολυμπιακός: Ο Φρανσουά Μοντέστο αποτέλεσε την πρώτη, χρονικά, μεταγραφή της εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό. Την ώρα που υπέγραφε τη συμφωνία με τον Σωκράτη Κόκκαλη ο νυν ιδιοκτήτης, σε άλλο γραφείο υπέγραφε ο Κορσικανός που αγωνίζονταν ως αμυντικό χαφ, δεξί μπακ και στόπερ.

Ο Φρανσουά δεν φημίζονταν για την τεχνική του ως παίκτης ωστόσο ήταν μαχητικός και έδινε πάντα ό,τι είχε και δεν είχε κι αυτό εκτιμήθηκε δεόντως. Ο Μαρινάκης σίγουρα το εκτίμησε όπως εκτίμησε και το... μάτι του σε παίκτες.

Γι' αυτό και από την περίοδο που ήταν παίκτης ο Μοντέστο ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων φέρεται να τον ρωτούσε τη γνώμη του. Μάλιστα ο ίδιος ο Φρανσουά ισχυρίζεται ότι η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά από την ΑΕΚ είναι εντελώς... δική του.

«Εγώ είπα στον πρόεδρο ότι έχει στοιχεία αυτός ο παίκτης και αξίζει να επενδύσει πάνω του», έχει πει κατ' επανάληψη σε κατ' ιδίαν κουβέντες με δικούς του ανθρώπους.

Το σίγουρο είναι ότι για να «βγει» ένας παίκτης δεν χρειάζεται μόνο να έχει αυτό... κάτι. Πρέπει να έρθει και σε ένα υγιές ποδοσφαιρικά περιβάλλον που θα υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να τον εξελίξουν. Ειδάλλως χάνεται όπως έχουν χαθεί άπειρα ταλέντα γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε σοβαρά ή δεν γνώριζε πως να τα διαχειριστεί ποδοσφαιρικά αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο. Θυμηθείτε τον Χουάν Πάμπλο Πίνο. Παικταράς. Τον έφερε ο φίλος του Μοντέστο, Πιερ Ισά, υποστηρίζοντας ότι θα αφήσει εποχή. Αλλά πολύ... ιδιαίτερος ως χαρακτήρας και έφυγε αφήνοντάς μας 2-3 καλές στιγμές να θυμόμαστε.

Για να επιστρέψουμε στον Μοντέστο, δική του επιλογή είναι ο Κένι Λαλά που δεν χωράει αμφιβολία ότι αποτελεί (στα χαρτιά τουλάχιστον) πολύ έξυπνη και σωστή μεταγραφή. Ο παίκτης έχει τρελή ποιότητα, έχει εμπειρία και η λογική λέει ότι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Πρέπει τώρα να το επιβεβαιώσει και στο γήπεδο. Κάτι που δεν έκανε μια άλλη, καλοκαιρινή, θερμή εισήγηση του Μοντέστο, ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Ο Κορσικανός επέμεινε πολύ ότι αυτός πρέπει να αποκτηθεί ως εναλλακτική αλλά, ως τώρα, κάθε άλλο παρά έχει δικαιώσει την επιμονή του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μαρινάκη! "Τελείωσε" από Ολυμπιακό το "παιδί" του Μαρτίνς - Τον έστειλε στην... εξορία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags