Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσκασε... βόμβα με Νεϊμάρ - Τρομερή ανατροπή για τον παικταρά - Με αυτή την ομάδα συμφώνησε!
| 2021-02-02 22:34:00

Έσκασε... βόμβα με Νεϊμάρ - Τρομερή ανατροπή για τον παικταρά - Με αυτή την ομάδα συμφώνησε!

Sportdog Team
Έσκασε... βόμβα με Νεϊμάρ - Τρομερή ανατροπή για τον παικταρά - Με αυτή την ομάδα συμφώνησε!

Το χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο» έκλεισε το βράδυ της Δευτέρας (01/02), ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να κάνει μία απ’ τις πιο «δυνατές» κινήσεις της χρονιάς, επεκτείνοντας το συμβόλαιο του Νεϊμάρ έως το καλοκαίρι του 2026!

Το «τρέχων» συμβόλαιο του Βραζιλιάνου επιθετικού με τους πρωτευουσιάνους ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022, όμως όπως υποστηρίζει το γαλλικό «Radio Monte Carlo» υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους γι΄ άλλα τέσσερα χρόνια (2026).

Παρά το γεγονός ότι ο Νεϊμάρ είχε προσπαθήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα, πλέον άλλαξε απόλυτα τη στάση του και τα βρήκε σε όλα για την παραμονή του στο Παρίσι μέχρι τα 34 του χρόνια.

Τα γαλλικά ΜΜΕ μάλιστα αναφέρουν πως όλο αυτό είναι πολύ πιθανό να «συνδέεται» και με το ενδεχόμενο μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι στην Παρί το προσεχές καλοκαίρι, καθώς ο Βραζιλιάνος και ο «ψύλλος» έχουν αδελφική σχέση.

Οι ανακοινώσεις της επέκτασης του συμβολαίου του «Νέι» αναμένονται ακόμη κι εντός της εβδομάδας, με την Παρί να έχει ετοιμάσει ήδη τα συμβόλαια, κρατώντας έναν απ’ τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου στο δυναμικό της

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags