Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: 3-0
| 2021-02-03 19:05:00

Από τριάρα σε τριάρα πετάει! Στους "8" με τα μπούνια ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Από τριάρα σε τριάρα πετάει! Στους "8" με τα μπούνια ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: 3-0

Μετά το 0-3 του Αγρινίου η ρεβάνς ήταν μια διαδικαστική υπόθεση για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναιτωλικό. Παρότι όμως η πρόκριση είχε κριθεί ο Ολυμπιακός είχε διάθεση στον επαναληπτικό και επικράτησαν με σκορ Αγρινίου. 

Οι Πειραιώτες μπήκαν ορεξάτοι και προηγήθηκαν στο 9' με τον Μασούρα ύστερα από σέντρα του Χασάν. Στο 17' ο Εμβιλά βρέθηκε κοντά στο 2-0 αλλά ο Μελίσσας είχε απάντηση, όχι όμως και στο 30' όταν ο Κάιπερς με κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έπεσε σε ρυθμό και εξαιτίας των πολλών αλλαγών. Ο Ολυμπιακός πάντως κατάφερε να σημειώσει και τρίτο γκολ. Στο 81' ύστερα από σέντρα του Ρανετζέλοβιτς, ο Κάιπερς έκανε το γύρισμα και ο Ανδρούτσο σημείωσε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Εμβιλά (46' Ανδρούτσος), Τιάγκο Σίλβα, Χασάν (62' Βαλμπουενά), Μασούρας (83' Τσέλιος), Κάιπερς, Ντράγκερ, Μπα (62' Σεμέδο), Χολέμπας, Παπαδόπουλος (72' Μπουχαλάκης), Ραντζέλοβιτς

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Μαλής (88' Σκιαδάς), Κωνσταντόπουλος, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Μάζουρεκ (77' Αριγίμπι), Ντάλσιο, Γιακόλιτς (77' Σκόνδρας), Ντουάρτε (64' Τσιγγάρας), Βέργος ( 64' Αζάντι)

Η ΦΑΣΗ: Το τελείωμα του Μασούρα στο 1-0.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Η διαιτησία του Γρατσάνη δεν επηρέασε το αποτέλεσμα.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας με μηδέν παθητικό και 6 γκολ στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, χρησιμοποιώντας πολλά νέα παιδιά. Πλέον οι Πειραιώτες συγκεντρώνονται για το ματς με τον ΟΦΗ για την 21η αγωνιστική της Super League.

ΠΑΤΑ ΤΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags