Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σημάδια ζωής" ο Σίλβα, μήνυμα σε Μαρτίνς ο… - Αντι-Πέπε με μισά λεφτά - Μεγάλο πρόβλημα στο Λιμάνι!
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-03 20:18:00

"Σημάδια ζωής" ο Σίλβα, μήνυμα σε Μαρτίνς ο… - Αντι-Πέπε με μισά λεφτά - Μεγάλο πρόβλημα στο Λιμάνι!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σημάδια ζωής" ο Σίλβα, μήνυμα σε Μαρτίνς ο… - Αντι-Πέπε με μισά λεφτά - Μεγάλο πρόβλημα στο Λιμάνι!

Ολυμπιακός: Μόνο σαν αγγαρεία δεν είδαν οι παίκτες του Ολυμπιακού τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, όπου παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα, παρουσιάστηκαν ορεξάτοι στο Γ. Καραϊσκάκης και φιλοδώρησαν με άλλα τρία γκολ τους Αγρινιώτες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν παίζουν πολύ ή σε κάποιους που έχουν χάσει τη φανέλα του βασικού, όπως οι Χολέμπας και Μασούρας και τους τέσταρε ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Γιατί μπορεί οι Πειραιώτες να έχουν πάρει μεγάλη διαφορά στην Superleague, όμως στον Φεβρουάριο έχουν τα παιχνίδια με την Αϊντχόφεν και φυσικά τα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αυτός λοιπόν που… άρπαξε την ευκαιρία του από τα μαλλιά, ήταν ο Ούγκο Κάιπερς που έστειλε μήνυμα στον προπονητή του και φώναξε… παρών. Ήταν πολύ ορεξάτος, πέτυχε ένα γκολ, έδωσε άλλο ένα και έριξε μπόλικο τρέξιμο. Βοήθησε πολύ στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ πρόσφερε βοήθειες και αμυντικά. Γενικά, προσπάθησε πολύ και ήθελε να δείξει ότι αξίζει να υπολογίζεται, ότι δικαίως προτιμήθηκε από τον Χιλάλ Σουντανί και ότι μπορεί να είναι ο τρίτος φορ πίσω από τους Ελ Αραμπί και Χασάν.

Από εκεί και πέρα, άλλο ένα καλό παιχνίδι έκανε ο Θανάσης Ανδρούτσος, που εξελίσσεται σε... πολυεργαλείο για τους Ερυθρόλευκους. Αυτή τη φορά δεν έπαιξε ως δεξί μπακ, αλλά ως χαφ και ήταν πάρα πολύ καλός, τόσο αμυντικά όσο και δημιουργικά, ενώ βρήκε και γκολ μετά από τέσσερα χρόνια. Προφανώς και δεν υπολογίζεται για την τριάδα των βασικών στη μεσαία γραμμή, ωστόσο δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει μία χρήσιμη λύση και με… λιγότερα από τα μισά λεφτά που έπαιρνε ο Πέπε!

Θετική παρουσία είχε και ο Τιάγκο Σίλβα, που απέδειξε ξανά πως διαθέτει ποιότητα και ότι χρειάζεται παιχνίδια. Από το δικό του πόδι ο Κάιπερς σκόραρε, ενώ και ο Ντρέγκερ θα μπορούσε να σκοράρει έπειτα από δική του πάσα. Κυκλοφόρησε την μπάλα, βοήθησε στην ανάπτυξη και σίγουρα αν παίξει περισσότερο, θα δώσει και περισσότερα. Καλός, αλλά όχι… αρκετός ήταν και ο Ντρέγκερ, που πήρε τη φανέλα βασικού ως δεξί μπακ, είχε τρεξίματα και ανεβάσματα, όμως δεν ήταν καλός στην τελική πάσα. Έδειξε πάντως βελτιωμένος, αλλά χρειάζεται ακόμα δουλειά.

Όσον αφορά τα αρνητικά, σίγουρα… χτύπησε καμπανάκι για τον Μαρτίνς ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλο. Με τον Σισέ να έχει πωληθεί, τον Παπασταθόπουλο να θέλει χρόνο και τον Σεμέδο να είναι τιμωρημένος για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο Μπα είναι ο μοναδικός έτοιμος στόπερ αυτή τη στιγμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε ο Πορτογάλος κόουτς να πάει σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς με στόπερ τύπου Μπουχαλάκη και για αυτό θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Σωκράτη ή τον Αβραάμ να σφίξουν τα δόντια!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο... μπαμ Μαρινάκη - Υπογράφει ο παικταράς στον Ολυμπιακό - Αυτό είναι το "χρυσό" συμβόλαιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags