Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Σούπερ ρεπορτάζ μόνο στο sportdog
| 2021-02-04 15:30:00

Αυτόν "κλέβει" ο Τίγρης από ΠΑΟΚ-Άρη - 10 εκατ. ευρώ για Έλληνα άσο - 11 γκολ σε έναν μήνα!

GOALάρες by Εvaggelistis
Αυτόν "κλέβει" ο Τίγρης από ΠΑΟΚ-Άρη - 10 εκατ. ευρώ για Έλληνα άσο - 11 γκολ σε έναν μήνα!

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Οι GOALάρες σήμερα είναι ως επί το πλείστον... ελληνο-ολλανδικές. Για Γιακουμάκη, Δωνηδες, Βέριπς, Εμαννουηλίδη και μπόνους το τριπλό μπιγκφοράτο ενδιαφέρον για τον Φαμπίνιο της Ομόνοιας.
 
1η) Ο Φαμπίνιο, που η ΑΕΚ τον κοιτάει το καλοκαίρι ενώ μέσα στον Γενάρη φέρεται πως έκανε και την βολιδοσκοπησή της στον κίπερ της Ομόνοιας, δεν είναι ένας άγνωστος κίπερ. Ήταν στην Πόρτο απο την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι του 2019 και πέρασαν 4 μήνες για να υπογράψει (τον Οκτώβριο εκείνης της χρονιάς) στην Ομόνοια. Βέβαια έπρεπε να αγωνιστεί κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ  αυτή την σεζόν για να τον...μάθουν και να τον "ερωτευτούν" οι μεγάλες ελληνικές ομάδες και ξαφνικά να ασχοληθούν μαζί του, λες και... έσκασε τώρα στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Αυτό βέβαια δείχνει,με  φωτεινή εξαίρεση τον Ολυμπιακό, πόσο πίσω είναι σε θέματα σκάουτινγκ - ανεξάρτητα απο τα στελέχη που έχουν ή δεν έχουν, καλους/κακούς άχρηστους σκάουτς - οι άλλες Μπιγκφοράτες ελληνικές ομάδες. Anyway ο Βραζιλιάνος "γίγαντας" - γκολκίπερ (ύψους 1,97), που σε λίγες ημέρες θα κλείσει τα 33 του χρόνια, δεν απασχολεί μόνο την ΑΕΚ ενόψει καλοκαιριού αλλά και τους δυο συμπολίτες, ΠΑΟΚ κι Άρη. Έτσι ξέρουν και λένε στην Κύπρο. Βεβαια ο Φαμπίνιο έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2022 στην πρωταθλήτρια Ομόνοια...

2η) Φοβερή επιτυχία ξανά στον Πανθηναϊκό. Ανανέωσαν τον Καμπετσή κι άφησαν να τους φύγει με 500.000 ευρώ (η οψιόν αγοράς του από την Φορτούνα Σιτάρντ) τον Εμμανουηλίδη. Μόνο και μόνο πως ο Εμανουηλίδης ακόμη και τον Δεκέμβριο/Γενάρη είχε 4 επίσημες προτάσεις από το εξωτερικό και όχι απλά ενδιαφέρον ή μανατζερικές...ιστορίες σαν προτεινόμενος, αν μη τι άλλο κάτι δείχνει. Πόσο μάλλον όταν στέλνεις έναν επιθετικό που δεδομένα έχει το γκολ, σε ένα πρωτάθλημα που οι άμυνες παίζουν πολύ ανοικτά και ο κάθε επιθετικός αν ταιριάξει στην χημεία της ομάδας (βλέπε Γιακουμακη,Παυλίδη,Βρουσάι) μπορεί να κάνει παπάδες και να φτιάξει...νούμερα.

3η) O Mάικλ Βέριπς έφτασε κοντά στην ...εστία της ΑΕΚ τον Γενάρη αλλά τελικά πήγε ως δανεικός στην ουραγό του ολλανδικού πρωταθλήματος,Έμμεν. Όπως διαβάσαμε ο λόγος που χάλασε η δουλειά μεταξύ Ένωσης και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ήταν η οψιόν αγοράς. Που ήθελε να βάλει η ΑΕΚ, αρχικά η Σεφιλντ δεν ήθελε και μετά ήταν απλησίαστη (5 εκατ. ευρώ), πάνω κάτω αυτά γράφτηκαν στα ελληνικά ΜΜΕ. Στην πιάτσα των ατζέντηδων πάντως κυκλοφορεί άλλη εξήγηση γιατί οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν τελευταία στιγμή πίσω στον δανεισμό του Βέριπς. Κι αυτή είχε να κάνει με την διχογνωμία που υπήρξε στην "κιτρινόμαυρη" ηγεσία για τον Ολλανδό κίπερ και κατά πόσο θα μπορούσε να βοηθήσει ουσιαστικά. Δεν ήταν δηλαδή όλοι σύμφωνοι και...πεπεισμένοι πως ο Βέριπς έκανε τώρα για το επίπεδο της ΑΕΚ. Και έτσι "κόπηκε" αποσύρθηκαν από την υπόθεσή του με μια ...ευγενική δικαιολογία που δεν θα εξέθετε καμία πλευρά.

4η) Ο Γιακουμάκης τα...σπάει στην Ολλανδία.Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και κορυφαίος σκόρερ με 11 γκολ σε όλη την υφήλιο για τον μήνα Γενάρη. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε φύγει στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο αλλά η Φένλο αρνήθηκε να τον πουλήσει παρότι είχε τουλάχιστον δυο επίσημες προτάσεις! Η μία μάλιστα ήταν plus 3,2 εκατ. ευρώ συν μπόνους στόχων που εύκολα θα έπιανε τα 4,5 εκατομμύρια.'Όταν τον περασμένο καλοκαίρι τον αγόρασε μόλις 200.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης από την ΑΕΚ, αντιλαμβάνεστε πως το δέλεαρ ήταν μεγάλο για την Φένλο αλλά είπε "όχι". Γιατί ακριβώς πιστεύει πως μπορεί να πάρει ακόμη και τα διπλά το καλοκαίρι.Και για να τον βοηθήσει σε αυτό και να... εισπράξει αυτά που στοχεύει, η Φένλο ενίσχυσε την ομάδα στις μεταγραφές του Γενάρη και κυρίως ενίσχυσε το ελληνικό στοιχείο με τους Χρήστο και Τάσο Δωνη για να νιώθει/περνάει ακόμη καλύτερα ο σταρ της Γιακουμάκης! Τον προσέσει για να... εισπράξει χοντρα προσεχώς. Τον κοστολογεί 10 εκατ. ευρώ, για να πάρει τουλάχιστον 8 εκατομμύρια απο τον Γιακουμάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιες εκπλήξεις Φαν΄τ Σχιπ στην Εθνική - Απίστευτα ονόματα - Άφωνοι όλοι στην Big-4!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags