Facebook Pixel Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: "Ντου" Καραπαπά στην ΕΠΟ: "Γελάει όλη η Ελλάδα, ήξεραν την κλήρωση" - Ειρωνείες από ΠΑΟΚ!
| 2021-02-05 16:25:00

"Ντου" Καραπαπά στην ΕΠΟ: "Γελάει όλη η Ελλάδα, ήξεραν την κλήρωση" - Ειρωνείες από ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
"Ντου" Καραπαπά στην ΕΠΟ: "Γελάει όλη η Ελλάδα, ήξεραν την κλήρωση" - Ειρωνείες από ΠΑΟΚ!

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε ο Κώστας Καραπαπάς, λίγη ώρα μετά την κλήρωση για τα ζευγάρια των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έθεσε ερωτήματα στην Επιτροπή του Κυπέλλου και κυρίως στον πρόεδρο αυτής, Μάνο Γαβριηλιδή, για την απαγόρευση παρουσίας εκπροσώπων των ομάδων στην διαδικασία της κλήρωσης, ενώ φέρεται να είπε ότι «τα καταφέρατε να βγάλετε Ολυμπιακός-Άρης όπως το θέλατε. Είχατε κρύα και ζεστά μπαλάκια!».

Απευθυνόμενος στην Επιτροπή και τον Μάνο Γαβριηλίδη, ο Καραπαπάς τόνισε: «Έχετε ξεφτιλιστεί. Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί σας. Φαίνεται πως δεν έχετε όρια. Από χθες όλη η Ελλάδα ήξερε πως ο Ολυμπιακός θα κληρωθεί με τον Άρη και οι άλλοι με τα φιλαράκια τους».

Από την πλευρά, ο πρόεδρος της Επιτροπής, τόνισε ότι η απουσία των εκπροσώπων σχετίζεται με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, τα οποία δεν εμπίπτουν στο δικό του πεδίο ευθύνης. Αναφορικά με την κλήρωση, τόνισε ότι δεν υπήρξε τίποτα επιλήψιμο.

Απάντηση με ειρωνείες από… ΠΑΟΚ

Την αντίδραση του Κώστα Καραπαπά μετά την κλήρωση των ζευγαριών για το Κύπελλο σχολίασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, μέσω ανάρτησης στα social media.

Συγκεκριμένα, μέσω της σελίδας του στο Facebook, σχολίασε: «Όταν κληρώνεσαι με αντίπαλο που έχει να σε κερδίσει από την εποχή της δραχμής, ούτε κλαις ούτε οδύρεσαι! Εναλλακτικά, αμολάς τη Μαρούπα να κάνει αυτοψία στα μπαλάκια…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags