Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Βόμβες" από Θεσσαλονίκη: "Ξεβρακώθηκαν! Έχασε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ - Ο Ολυμπιακός θα..."
| 2021-02-09 15:30:00

"Βόμβες" από Θεσσαλονίκη: "Ξεβρακώθηκαν! Έχασε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ - Ο Ολυμπιακός θα..."

του Γιώργου Κτενά
"Βόμβες" από Θεσσαλονίκη: "Ξεβρακώθηκαν! Έχασε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ - Ο Ολυμπιακός θα..."

ΠΑΟΚ: Με τον Κώστα Βασιλόπουλο επικοινώνησε το sportdog, διευθυντή τής εφημερίδας Forza, με αφορμή την αθώωση του Δικέφαλου για την περιβόητη υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη!

"Ο αθώος δεν αθωώνεται - Τράβηξε αυτιά το CAS - Στέρησαν το πρωτάθλημα"

"Αποδείχθηκε η ενοχή του ΠΑΟΚ, τώρα θα πρέπει να τον υποβιβάσουν στα ερασιτεχνικά. Για να σοβαρευτούμε τώρα: Η σημερινή απόφαση του πρώτου δικαστηρίου που μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, σημαίνει κάτι περισσότερο από τη δικαίωση του ΠΑΟΚ. Ο αθώος δεν αθωώνεται, ο ΠΑΟΚ ήταν αθώος και ήταν γνωστό σε όλους. Η επιτροπή Αυγενάκη, γιατί η ΕΕΑ είναι Επιτροπή Αυγενάκη, όσο και τα δύο όργανα της Λίγκας (αρχικά το πρωτοβάθμιο και η Εφέσεων της ΕΠΟ σε δεύτερο βαθμό) δεν μπήκαν στην ουσία", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog.gr ο Κ. Βασιλόπουλος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ήρθε το CAS για να τραβήξει τα αυτιά, βάζοντας τα γυαλιά και αναγκάζοντας την ελληνική δικαιοσύνη να μπει στην ουσία της υπόθεσης. Η απόφαση εξευτελίζει και ξεβρακώνει ένα ολόκληρο σύστημα, αποτελούμενο από τους σκευωρούς και τους συμμάχους τους που κράτησαν τον ΠΑΟΚ όμηρο για έναν χρόνο με ψέματα και υπόγειες συμφωνίες, στερώντας ένα πρωτάθλημα".

"Αυτό θα κάνει τώρα ο Σαββίδης - Θα υποστεί τις συνέπειες ο Ολυμπιακός"

Τι να περιμένουμε στη συνέχεια από τον Δικέφαλο;

"Προσπάθησαν να λασπωσουν τον ΠΑΟΚ και έναν χρόνο μετά αποδεικνύεται περίτρανα και με τον πιο επίσημο τρόπο ότι ο Δικέφαλος όχι μόνο είναι αθώος, αλλά δικαιούται να προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες που του δίνει ο νόμος για να τιμωρηθούν από την ελληνική Δικαιοσύνη όσοι κατασκεύασαν και συμμετείχαν στην σκευωρία και όσοι την υιοθέτησαν από αφέλεια είτε λόγω εντολών".

Ποια είναι η πρώτη αντίδραση από την πλευρά του Σαββίδη;

"Η αντίδραση αφορά την δικαίωση μετά από έναν χρόνο απίστευτης ταλαιπωρίας που έχουν υποστεί από τον Ιβάν Σαββίδη μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο της ομάδας. Ο Ιβάν θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την απονομή δικαιοσύνης και την τιμωρία όσων έστησαν, συμμετείχαν ή υιοθετησαν αυτή την σκευωρία".

Τι λένε από τον ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό, που είχε "σηκώσει" το συγκεκριμένο θέμα;

"Ο Ολυμπιακός γνώριζε από την αρχή ότι δεν υπάρχει θέμα πολυ-ιδιοκτησίας και είχε στόχο να παρασύρει τον ΠΑΟΚ σε ομηρία με αυτή την υπόθεση, όπως και έκανε, με αποτέλεσμα να του στερήσει το πρωτάθλημα. Τώρα τις συνέπειες θα τις υποστεί όχι μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά αρχής γενομένης από την επιτροπή Αυγενάκη όσοι έχουν εμπλοκή με αυτό το θέμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση-ΣΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Τον "τελείωσαν"! Τεράστια ποινή σε Γκιρτζίκη - Ανακοινώθηκε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags