Facebook Pixel Ολυμπιακός – Άρης: Γι’ αυτό δεν πήρε Μήτρογλου ο Ολυμπιακός - Άφωνοι με τον… παππού - Αυτός έλειπε στο Λιμάνι!
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-10 23:35:00

Γι’ αυτό δεν πήρε Μήτρογλου ο Ολυμπιακός - Άφωνοι με τον… παππού - Αυτός έλειπε στο Λιμάνι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό δεν πήρε Μήτρογλου ο Ολυμπιακός - Άφωνοι με τον… παππού - Αυτός έλειπε στο Λιμάνι!

Ολυμπιακός – Άρης: Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου απέκτησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Άρη με το τελικό σκορ να έχει διαμορφωθεί στο 14’ της αναμέτρησης.

Οι Πειραιώτες έπαιξαν με αρκετές αλλαγές, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να… φρεσκάρει την βασική του ενδεκάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ωστόσο δεν δικαιώθηκε απόλυτα και παραλίγο να μπλέξει σε περιπέτειες. Βέβαια, ακόμα και αυτό το σκορ δεν είναι ασφαλές ενόψει ρεβάνς, όμως ο Πορτογάλος κόουτς θα πληρώσει το τίμημα να ξεκουράσει παίκτες όπως ο Ελ Αραμπί και ο Φορτούνης.

Βέβαια, ο προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί να αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος για ακόμα μία φορά, σχετικά με την επιλογή του να επιμείνει τον Γενάρη στον Αχμέντ Χασάν και να… ακυρώσει τις σκέψεις της διοίκησης για μεταγραφή φορ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν πολύ εύκολα να έχουν φέρει έναν επιθετικό, όπως έκαναν με τα δύο μπακ, όμως ο Μαρτίνς πίστευε στην επιστροφή του Αιγύπτιου και ακύρωσε κάθε πρόταση. Ακόμα και του Κώστα Μήτρογλου, το όνομα του οποίου έπεσε για ακόμα μία φορά στο τραπέζι, ωστόσο όπως αποδείχθηκε τη δεδομένη στιγμή, ο Χασάν είναι πολύ μπροστά!

Από εκεί και πέρα, εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο Λαλά, που πήρε φανέλα βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας και επιβεβαίωσε όσα ακούγονται για αυτόν, πριν έρθει στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν ταχύτατο ακραίο αμυντικό, που έχει την ικανότητα να διορθώνει τα λάθη τόσα τα δικά του όσα και των συμπαικτών του, έχει ποιότητα στις πάσες και στις σέντρες του, ενώ έχει και καλή φυσική κατάσταση, ώστε να δίνει κούρσες, που δεν μπορούσε να δώσει ο Ραφίνια. Θέλει πάντως ακόμα χρόνο, έχει κάνει μόλις λίγες προπονήσεις, όμως ο Γάλλος είναι ο παίκτης που έλειπε!

Εξίσου εντυπωσιακή πάντως ήταν και η εμφάνιση του Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα και έδειξε πανέτοιμος να βοηθήσει. Παρότι έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, είχε διάθεση, έβγαλε τρεξίματα και ήταν πολλές φορές που βρέθηκε από τη μία πλευρά του γηπέδου στην Ελλάδα. Σίγουρα αυτή τη στιγμή βρίσκεται πίσω από τον Ρέαμπτσιουκ, ωστόσο ο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο πλέον να χαμογελάει, καθώς διαθέτει δύο ικανότατους αριστερούς μπακ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πυρά" Κούγια μετά την αθώωση ΠΑΟΚ - Ατακάρες για Μαρινάκη - "Η πιο βρώμικη ομάδα είναι ο..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags