Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Χουνέρι Χιμένεθ σε ξένο άσο, θα τον "κάψει"
| 2021-02-11 18:00:00

Χουνέρι Χιμένεθ σε ξένο άσο, θα τον "κάψει" - Εμμονή με τον... νέο Λιβάγια - "Μαγκιά" Μαρτίνς!

GOALάρες by Εvaggelistis
Χουνέρι Χιμένεθ σε ξένο άσο, θα τον "κάψει" - Εμμονή με τον... νέο Λιβάγια - "Μαγκιά" Μαρτίνς!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Σούπερ GOALares με… πολύ ΑΕΚ, Χιμένεθ, Τάνκοβιτς και μία αποκάλυψη για Νταντσένκο. Γιατί δικαιώθηκε ο Μαρτίνς με τον Κάιπερς και πόσες προτάσεις είχε ο Ολυμπιακός;

1η) Βασικός χθες ο Κάϊπερς και στο 4-4-2 με τον Χασάν δίδυμο και στο 4-2-3-1 μόνος του. Είναι ο τρίτος μετά τους Βρουσάϊ, Ανδρούτσο που επέμενε το καλοκαίρι να μείνουν στο ρόστερ για να αξιοποιηθούν μεσούσης της σεζόν. Ο Κάϊπερς έχει την ατυχία στον Ολμπιακό να πέσει πάνω σε δυο "κίλερ" σκόρερ, όπως οι Ελ Αραμπί και Χασάν, διαφορετικά θα είχε πάρει ήδη περισσότερες ευκαιρίες από τον Πορτογάλο κόουτς. Με τον Μαρτίνς ακόμη και τον Γενάρη να επιμένει στη  παραμονή του στο ρόστερ, "θυσιάζοντας" και τον Σουντανί. Εδώ να αποκαλύψουμε πως στο ίδιο διάστημα για τον Κάιπερς υπήρξε ενδιαφέρον και προτάσεις (μαζί) σχεδόν από μια ντουζίνα ομάδες, από Ελλάδα και εξωτερικό (από 6 διαφορετικές χώρες)!!

 2η) Με την αλλαγή του  Νταντσένκο στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον Βόλο, ο Μανόλο Χιμένεθ τράβηξε πάλι πάνω του όλα τα φώτα. Για το αν έβγαλε εμπάθεια με αυτή την κίνησή του ή το έκανε προκειμένου να προφυλάξει τον Ουκρανό,  που ανασταλτικά στο πρώτο 45λεπτο θύμιζε περισσότερο... τρύπα στα δεξιά. Επιθετικά πάντως ο Νταντσένκο έχει την πάσα στο κερδισμένο πέναλτι κι άλλη μια πάρε - βάλε στον Ολιβέϊρα, που το έχασε. Πάμε να το ερμηνεύσουμε: ο Νταντσένκο δεν ήταν χειρότερος από τους Νεντελτσάρου, Μιτάι. Και ποιόν βάζεις στην θέση του; Τον αριστεροπόδαρο, επίσης γκαφαδόρο ανασταλτικά Έλντερ Λόπες, ως δεξιό μπακ!! Και όλα αυτά με το σκορ στο 4-1 κι ενώ ο Ουκρανός είχε αρχίσει να ρολάρει, τουλάχιστον δημιουργικά! Οπότε η εντύπωση που αφήνει η αλλαγή αυτή του Χιμένεθ είναι πως ήθελε να "κάψει" τον παίκτη, που ήδη με προηγούμενες δηλώσεις και κινήσεις του τον είχε ... αδειάσει. Πόσο μάλλον όταν ξέρει πολύ καλά πως ο Νταντσένκο προερχόταν από περίοδο μίνι προετοιμασίας στην Τουρκία, με την προηγούμενη (ρωσική) ομάδα του και είναι φυσιολογικά να νιώθει ακόμη σφιγμένα τα πόδια του!!

3η) Ο Τάνκοβιτς απέδειξε με τα δυο γκολ του κατά του Βόλου την τρομερή ποιότητα που έχει στις επαφές και τα τελειώματα του. Και ο Μανόλο Χιμένεθ με την αλλαγή που τον έκανε ξανά (κλασικά πλέον) πως έχει εμμονή μαζί του! Ο Τάνκοβιτς είναι ξεκάθαρο σε όλους πως από την στιγμή που "χαιρέτησε" ο Λιβάγια έχει όλο το "πακέτο" για να αναλάβει το ρόλο και να έχει τον χρόνο του Κροάτη στην ομάδα της ΑΕΚ. Κακά τα ψέμματα, ο Μανόλο έβγαλε τον Τανκοβιτς για να τον "τιμωρήσει" για το 4-2. Του χρέωσε το δεύτερο γκολ του Βόλου και ο τρόπος που το έκανε δεν ήταν ιδιαίτερα...τιμητικός, δηλαδή με το να τον αντικαταστήσει. Το 4-2 δεν προήλθε επειδή ο Τάνκοβιτς έφαγε την ντρίμπλα αλλά γιατί δεν υπήρχε δεξί μπακ στη φάση, με τον Λόπες να έχει πάει πάνω στον...Μιτάι, στο δεύτερο δοκάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χωρίς αντίπαλο ο Ολυμπιακός, μόνο... αν φύγει - Υπογράφουν άλλοι δέκα - Θα μείνουν Γκαρσία-Χιμένεθ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags