Facebook Pixel Sportdog.gr | Μια ομάδα βγαλμένη μέσα από το… Football Manager!
| 2021-02-13 04:33:00

Μια ομάδα βγαλμένη μέσα από το… Football Manager!

Sportdog Team
Μια ομάδα βγαλμένη μέσα από το… Football Manager!

Σήμερα δεν θα ασχοληθούμε με την αγωνιστική ανάκαμψη των «Γλάρων», η οποία ναι μεν είναι εντυπωσιακή, αλλά δεν είναι της παρούσης. Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια μεταγραφή της χειμερινής περιόδου, που πέρασε στα «ψιλά», αλλά αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την φιλοσοφία της Brighton. Την ανακάλυψη πιθανών «αστεριών» από όλο τον κόσμο.

Στην προ ολίγων ημερών deadline day της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ένα «διαμάντι» από το μακρινό Εκουαδόρ, έφτασε στην Αγγλία για λογαριασμό της Brighton & Hove Albion. O Moises Isaac Caicedo Corozo, σε ηλικία 19 ετών , άφησε για πρώτη φορά το Σανγκολκί και την Independiente Del Valle για να κυνηγήσει το όνειρο της Ευρώπης και της Premier League. Μόλις ενάμησι χρόνο πρόλαβε να φορέσει την φανέλα των «Negriazules», με τον νεαρό μέσο να προλαβαίνει να καταγράψει 31 συμμετοχές και έξι τέρματα στο πρωτάθλημα του Εκουαδόρ και στο Copa Libertadores.

Ως ήταν φυσικό, για τον 19χρονο Εκουαδοριανό αρκετές θα ήταν οι ομάδες που θα προσπαθούσαν να τον βγάλουν για πρώτη φορά εκτός συνόρων. Από το πουθενά και με υπόδειξη του Antonio Valencia, η Manchester United ενδιαφέρθηκε πρώτα για τον παίκτη, η οποία αποσύρθηκε από την διεκδίκησή του μετά το «μπάσιμο» από ομάδες του MLS. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο ταλαντούχος Moises θα ακολουθήσει το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ξαφνικά έρχεται η Brighton και τον ντύνει στα «κυανόλευκα».

Το ποσό των πέντε εκατομμυρίων λιρών που ξόδεψε η νέα του ομάδα, ίσως λέει αρκετά για την ποιότητα αλλά και το ταλέντο του παίκτη. Αρκεί να δει κανείς το πώς έχει «φερθεί» και έχει πληρώσει η ομάδα, στις δεκάδες άλλες τέτοιες περιπτώσεις που βρίσκονται στο ρόστερ. Και πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα νεαρά «διαμάντια» που καταφθάνουν συνεχώς στο «AMEX Stadium» τα τελευταία τρία χρόνια.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags