Facebook Pixel Sportdog.gr | Όταν ο Ρούνεϊ καθήλωσε τον κόσμο με το μαγικό ανάποδο ψαλίδι! (BINTEO)
| 2021-02-12 16:16:00

Όταν ο Ρούνεϊ καθήλωσε τον κόσμο με το μαγικό ανάποδο ψαλίδι! (BINTEO)

Sportdog Team
Όταν ο Ρούνεϊ καθήλωσε τον κόσμο με το μαγικό ανάποδο ψαλίδι! (BINTEO)

Πέρασε μια ολόκληρη δεκαετία από το μεσημέρι εκείνο που το «Ολντ Τράφορντ» έμεινε μαγεμένο από την έμπνευση του Γουέιν Ρούνεϊ και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης απόλαυσε μια ιστορική στιγμή με το ανάποδο ψαλίδι του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με τη Σίτι...

Από τη σέντρα του Νάνι στοο 78ο λεπτό ο Γουέιν Ρούνεϊ σκέφτηκε και έδρασε άμεσα, με τον ποδοσφαιρικό Θεό και όλες τις λοιπές δυνάμεις να... συνωμοτούν για να παρακολουθήσει όλος ο κόσμος το αριστούργημα.

Ο Κομπανί χάνει την ισορροπία του, ο Ρίτσαρντς δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει τη μπάλα στον αέρα, ο Χαρτ κάνει βήματα προς την αντίθετη κατεύθυνση, ο Ρούνεϊ γυρίζει όλο το κορμί του και η μπάλα πηγαίνει στο «παραθυράκι»!

Πανηγυρισμός στο κόρνερ με τα χέρια ανοιχτά για την απόλυτη αποθέωση που άξιζε στον πρωταγωνιστή μιας από τις πιο iconic στιγμών στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ!

Μ' εκείνο το γκολ η Γιουνάιτεντ είχε επικρατήσει 2-1 της Σίτι στο μεταξύ τους ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» και ο ενθουσιασμένος Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν ήξερε προς τα που να τρέξει βλέποντας το μαγικό γκολ.

ΠΗΓΗ: england365.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags