Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δημοσίευμα "βόμβα" από την Ευρώπη - "Τρελά" λεφτά για Έλληνα άσο - Μεταγραφή... ρεκόρ!
| 2021-02-12 18:37:00

Δημοσίευμα "βόμβα" από την Ευρώπη - "Τρελά" λεφτά για Έλληνα άσο - Μεταγραφή... ρεκόρ!

Sportdog Team
Δημοσίευμα "βόμβα" από την Ευρώπη - "Τρελά" λεφτά για Έλληνα άσο - Μεταγραφή... ρεκόρ!

ΠΑΟΚ: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να αρνήθηκε κάθε συζήτηση για τη μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τα ρεπορτάζ από το Βέλγιο, όμως, αναφέρουν ότι η Κλαμπ Μπριζ συνέχισε να πιέζει για να αποκτήσει τον νεαρό επιθετικό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα «hln.be» οι άνθρωποι του βελγικού συλλόγου πρόσφεραν στο «δικέφαλο του Βορρά» 8 εκατομμύρια ευρώ και τον Κρμέντσικ, που αγωνίζεται δανεικός στον ΠΑΟΚ, όμως ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν αρνητικός σε μια τέτοια κίνηση.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «ο Κρμέντσικ δεν έχει μέλλον στην Κλαμπ Μπριζ, αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό για τη μεταγραφή του Τσέχου, για τον οποίο η Μπριζ είχε δαπανήσει έξι εκατομμύρια ευρώ το περσινό καλοκαίρι. Ο Κρμέντσικ ίσως εμπλακεί σε μία πιθανή μεταγραφή του στόχου της ομάδας, Χρήστο Τζόλη το επόμενο καλοκαίρι.

Η ομάδα πρόσφερε 8 εκατομμύρια ευρώ και τον Κρμέντσικ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με ελληνικές πηγές, αλλά η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τους Έλληνες. Αυτό, ίσως να αλλάξει σε λίγους μήνες»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags