Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανανέωσε με Ξενόπουλο μέχρι το 2023
| 2021-02-12 19:18:00

"Ζήλεψε" από Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός - Ποιον παίκτη ανακοίνωσε το Τριφύλλι!

Sportdog Team
"Ζήλεψε" από Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός -  Ποιον παίκτη ανακοίνωσε το Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός: Την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει προβεί σε... μπαράζ ανανεώσεων από την Πέμπτη (11/2), ανανεώνοντας τα συμβόλαια έξι βασικών παικτών, ο Παναθηναϊκός "απάντησε" με μια δική του σημαντική κίνηση, με ορίζοντα το μέλλον της ομάδας.

Συγκεκριμένα, τα «πράσινα» θα συνεχίσει να φοράει μέχρι και το καλοκαίρι του 2023 ο Βασίλης Ξενόπουλος. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο 23χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για δύο ακόμα χρόνια.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Βασίλη Ξενόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Βασίλης εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από μικρή ηλικία και στα 18 του, το 2016, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 23χρονος τερματοφύλακας έχει καταγράψει 4 συμμετοχές με τη φανέλα του Τριφυλλιού».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Ξενόπουλος, μετά την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Το έχω ξαναπεί ότι ήθελα εξαρχής να συνεχίσω γιατί είμαι πολλά χρόνια εδώ. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά με σκοπό να είμαι έτοιμος όταν μου δοθούν οι ευκαιρία, ώστε να ανταμείψω όσους με εμπιστεύτηκαν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να φτάσει ψηλά η ομάδα. Το νέο συμβόλαιο είναι μια επιβράβευση για μένα. Θα δείξω ότι αξίζω αυτή την εμπιστοσύνη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags