Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Απίθανη ατάκα Μπόλονι για τη γκρίνια - Επίδειξη δύναμης από Ολυμπιακό - Στον… αέρα Έλληνας κόουτς!
| 2021-02-12 19:06:00

Απίθανη ατάκα Μπόλονι για τη γκρίνια - Επίδειξη δύναμης από Ολυμπιακό - Στον… αέρα Έλληνας κόουτς!

Του Αδέσποτου
Απίθανη ατάκα Μπόλονι για τη γκρίνια - Επίδειξη δύναμης από Ολυμπιακό - Στον… αέρα Έλληνας κόουτς!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Πώς απάντησε ο Λάζλο Μπόλονι στις προτροπές να αλλάξει συμπεριφορά, ώστε να ηρεμήσει το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού; Γιατί υπήρξε ανατροπή με τον Εμάνουελ Ινσούα και ποιος προπονητής της Σούπερ Λιγκ κινδυνεύει;

Διαβάστε τα σημαντικότερα θέματα της εκπομπής και ακούστε τη ξανά ΕΔΩ

** Ξεχωριστή προσωπικότητα ο Λάζλο Μπόλονι. Αν πετύχει ή αν αποτύχει στον Παναθηναϊκό, θα το κάνει με τον δικό του πρόσφατα. Ο Ρουμάνος… ακούει πολλά παράπονα από τους παίκτες του, όμως δεν αλλάζει. Πρόσφατα μάλιστα, είπε και μία φοβερή ατάκα, όταν του μετέφεραν τη γκρίνια των παικτών και ότι υπάρχουν εντάσεις στα αποδυτήρια. Τι είπε; Ότι «η οικογένεια είναι για να κάνεις καλά Χριστούγεννα και η παρέα για να κάνεις καφενείο. Άλλο οι ομάδες»!

** Δύσκολο ματς για τον ΟΦΗ κόντρα στον Βόλο. Αν χάσουν πάλι οι Κρητικοί, θα έχουν νέα προβλήματα και σίγουρα θα υπάρξει σοβαρό θέμα για τον προπονητή Σίμο!

** Ο Εμάνουελ Ινσούα ήταν στην Αργεντινή και έλεγαν πως καταλήξει στη Νιούελς, όμως έγινε η ανατροπή και θα συνεχίσει ως δανεικός στην Αλδοσίβι, την οποία προπονεί ο πρώην συμπαίκτης του στην Μπόκα Τζούνιορς, Φερνάντο Γκάγκο. Οι δύο τους συνυπήρξαν για περίπου ενάμιση χρόνο. Από τον Ιούνιο του 2013 ως τον Ιανουάριο του 2015 στην Μπόκα και ο πρώην άσος της ΑΕΚ ήθελε να δουλέψει μαζί του.

** Γιατί δίνουν άδεια στον ΠΑΣ να παίζει σε αυτό το γήπεδο, όταν γνωρίζουν πως το γήπεδο των Ιωαννίνων θα είναι σε κακή κατάσταση για δύο μήνες και θα κινδυνεύουν οι ποδοσφαιριστές, εφόσον γίνονται αγώνες σε αυτό; Θα έπρεπε να μην δίνουν άδεια για να παίζουν σε τέτοια γήπεδα και έτσι θα δεν θα μπλέκαμε σε όλα αυτά που ακούγονται από το απόγευμα της Πέμπτης και τα οποία απλά προσφέρουν… τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

** Ο Ολυμπιακός έχει μαζέψει 11 ανανεώσεις παικτών και καθημερινά ανακοινώνει 2-3. Φοβερή κίνηση. Είναι επικοινωνιακή επίδειξη ισχύος. Δείχνει την υπεροπλία του, ανακινώντας κάθε μέρα τα νέα συμβόλαια παικτών, που εάν δεν πωληθούν, θα είναι βασικοί τα επόμενα χρόνια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα θέση Ζαγαρίτη στην Πάρμα - "Γκέλα" με τις φήμες για Λιμάνι - Εξτρέμ 13.5 εκατ για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags