Facebook Pixel ΑΕΚ – Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Μήνυμα από Μανόλο Χιμένεθ
| 2021-02-13 19:50:00

Ατάκα Χιμένεθ για Τάνκοβιτς! Μήνυμα στον Σουηδό – Έτσι παίρνει τη φανέλα σπίτι;

Sportdog Team
Ατάκα Χιμένεθ για Τάνκοβιτς! Μήνυμα στον Σουηδό – Έτσι παίρνει τη φανέλα σπίτι;

ΑΕΚ – Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Στην περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς ρωτήθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στις καθιερωμένες δηλώσεις στα κανάλια Novasports πριν το ματς με την ΑΕΛ.

Ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε για τον Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός καθάρισε τη νίκη της ΑΕΚ με ανατροπή στο παιχνίδι με τον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας και έδωσε περισσότερο τροφή σε όσους φωνάζουν, ότι ο παίκτης πρέπει να είναι βασικός.

«Ο Τάνκοβιτς μας βοηθάει πολύ επιθετικά, είναι ένας παίκτης που βλέπει το γκολ. Όπως όλοι, πρέπει να συμμετέχει και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Θα ήθελα να διατηρήσει τα στοιχεία που έχει στο επιθετικό κομμάτι και να βοηθάει αμυντικά όπως όλοι οι παίκτες. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς», ήταν τα λόγια του 57χρονου τεχνικού, ο οποίος έστειλε με τον τρόπο του μήνυμα στον Σουηδό, αφού υπογράμμισε το θέμα της συμμετοχής στο αμυντικό παιχνίδι.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε επίσης στον χρόνο που θα έχει πλέον στη διάθεσή του, μιας και ολοκληρώνονται τα διαδοχικά ματς τονίζοντας: «Είμαι ικανοποιημένος ότι θα έχω περισσότερο χρόνο, ο κόσμος περιμένει ότι θα δουλέψουμε περισσότερο, που όντως θα γίνει, αλλά θα τον αξιοποιήσουμε και για να επανέλθουν οι παίκτες μας σε καλή κατάσταση».

Αναφερόμενος στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ και στα στοιχεία που τον προβληματίζουν ο Ισπανός προπονητής υποστήριξε: «Έχουν βγει κάποια θετικά πράγματα στο γήπεδο από αυτά που ζητάω από τους παίκτες μου. Έχουμε όμως το ίδιο πρόβλημα με όταν ήρθα, δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ. Στα πρώτα παιχνίδια που ήρθαμε φτιάξαμε μια άμυνα που δεν ήταν εύκολο να δεχθεί γκολ, όμως στη συνέχεια λόγω έλλειψη παικτών αρχίσαμε να δεχόμαστε γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να δείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στην ΑΕΚ, θα προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να σκοράρουμε και να προσπαθήσουμε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι».

«Το δωδεκάλεπτο με τον Βόλο μου θύμισε την ΑΕΚ που είμαι συνηθισμένος να βλέπω».

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags