Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε νέο… Τσιμικα ο Ολυμπιακός - "Εκτόξευση" με Μαρτίνς - "Τελειώνει" τον… εκλεκτό του Μοντέστο!
| 2021-02-13 22:33:00

Βρήκε νέο… Τσιμικα ο Ολυμπιακός - "Εκτόξευση" με Μαρτίνς - "Τελειώνει" τον… εκλεκτό του Μοντέστο!

BoxtoBox
Βρήκε νέο… Τσιμικα ο Ολυμπιακός - "Εκτόξευση" με Μαρτίνς - "Τελειώνει" τον… εκλεκτό του Μοντέστο!

Ολυμπιακός: Ήταν γνωστές ρεπορταζιακά εδώ και καιρό (κάποιες ήταν δεδομένες εδώ και μήνες) οι συμφωνίες του Ολυμπιακού με τους παίκτες των οποίων ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων το τελευταίο τριήμερο.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ένας παίκτης που πέρασε από... χίλια κύματα και πια φαίνεται να βρίσκει τη βάση του. Αρκετοί ελπίζουν / πιστεύουν ότι ο πολυσύνθετος παίκτης μπορεί να εξελιχθεί στον... Τσιμίκα της δεξιάς πλευράς. Επειδή τα μάτια μας έχουν δει πολλά, καλό θα είναι να είμαστε εγκρατείς. Εξάλλου μιλάμε για παίκτη που αυτή την περίοδο χρησιμοποιείται σε θέση που, υποτίθεται, δεν είναι η καλή του.

Ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς που έχει εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή αξία όλου του κόσμου στο Ρέντη (και των... θυρωρών που λέει ο λόγος) τον πιστεύει και ως δεξί μπακ και δεν θα άρει εύκολα την εμπιστοσύνη του.

Γι' αυτό λοιπόν προσωπικά ποντάρω τα χρήματά μου στον Ανδρούτσο για βασικό στο κλασικό ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Αρκετοί εκτιμούν / πιστεύουν ότι ο Λαλά έγινε πια βασικός μετά την καλή του εμφάνιση με τον Αρη στο Κύπελλο. Στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς ωστόσο κάποιος πρέπει να περάσει... πάνω από το «πτώμα» ενός βασικού για να του πάρει τη θέση. Κι αυτή τη στιγμή ο Θανάσης είναι ο βασικός δεξιός μπακ στο μυαλό του προπονητή, για τον Ντρέγκερ (100% επιλογή Μοντέστο) ούτε λόγος. Με την PSV, βλέπουμε...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη-φωτιά για Ολυμπιακό! Κάνει πλάκα σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο Μαρινάκης - 25 εκατ. στην ΠΑΕ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags