Facebook Pixel ΑΕΛ – ΑΕΚ: Παραμένει αμφίβολη η διεξαγωγή της αναμέτρησης
| 2021-02-14 17:39:00

Μπάχαλο για το ΑΕΛ-ΑΕΚ! Απορίες Δημητριάδη, εγγύηση Κούγια – Ούτε αύριο ματς λένε στο Αλκαζάρ

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Μπάχαλο για το ΑΕΛ-ΑΕΚ! Απορίες Δημητριάδη, εγγύηση Κούγια – Ούτε αύριο ματς λένε στο Αλκαζάρ

ΑΕΛ – ΑΕΚ: Παραμένει αμφίβολη η διεξαγωγή της αναμέτρησης για τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

 

Το παιχνίδι ΑΕΛ-ΑΕΚ οδηγήθηκε σε αναβολή εξαιτίας της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr, από το πρωί το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση, ενώ δημοσιεύτηκε θέση των Βυσσινί που θεωρήσουν παράνομο αν ο αγώνας δεν γίνει, τελικά, αύριο.

Λίγες ώρες πριν την ώρα της προκαθορισμένης σέντρας (17:15) άνθρωποι της ΑΕΚ και της ΑΕΛ επιθεώρησαν το χορτάτι του γηπέδου, το οποίο ήταν σκεπασμένο με χιόνι. Οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας εγγυήθηκαν, ότι ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος τη Δευτέρα και έτσι ο διαιτητής Γκορτσίλας αποφάσισε να αναβάλει την αναμέτρηση, η οποία βάσει ΚΑΠ ορίστηκε για τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, με την Super League να ανακοινώνει επίσημα την εξέλιξη.

Δέσμευση από Κούγια

Μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports, o Αλέξης Κούγιας δεσμεύτηκε πως αύριο τα πάντα θα είναι έτοιμα για να γίνει κανονικά η αναμέτρηση. «Ο λόγος που δεν αγωνιζόμαστε είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Έχουμε ένα πολύ όμορφο χορτάρι και όπως πράξαμε με τον Απόλλωνα Σμύρνης, θα είμαστε έτοιμοι αύριο. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, όπως στα ματς με τη Λαμία, που δεν αγωνιστήκαμε είτε λόγω κορωνοϊού είτε με την απόφαση για τα δελτία», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Τελευταία μέρα των πλέι άουτ θα κριθεί η παραμονή. Ήταν αδύνατο να καθαρίσουμε το γήπεδο σήμερα. Δεν είμαστε μεγάλη ομάδα της SL ώστε να αντικαταστίσουμε το χορτάρι. Εγγυώμαι αν δεν είναι έτοιμο το γήπεδο την Δευτέρα, τότε είμαι ο πρώτος που δεν θα επιτρέψει να διεξαχθεί το ματς».

Δημητριάδης: "Έχουμε να καταθέσουμε εύλογο ερώτημα"

Ο Βασίλης Δημητριάδης, σχολιάζοντας στην κάμερα των καναλιών Novasports την αναβολή του ΑΕΛ-ΑΕΚ εξέφρασε τις απορίες που έχουν οι κιτρινόμαυροι, οι οποίες αφορούν τον καθαρισμό του γηπέδου. Τόνισε πάραυτα, ότι η ομάδα του θα πράξει όπως ορίζει ο ΚΑΠ.

«Εμείς στην πρωινή σύσκεψη όπως ορίζει ο κανονισμός μας είπαν οι υπεύθυνοι της Λάρισας, ότι ότι “το γήπεδο δεν γινόταν να καθαριστεί ούτε για σήμερα ούτε για αύριο”. Διαβάσαμε μια ανακοίνωση από τη Λάρισα σύμφωνα με την οποία εγγυάται ότι το γήπεδο αύριο θα είναι έτοιμο για να γίνει ο αγώνας. Και το εύλογο ερώτημα που θελουμε να καταθέσουμε και να καταγραφεί είναι “πώς η Λάρισα εγγυάται για αύριο και δεν το έκανε σήμερα ή χθες το βράδυ;’’ Μπορούσε να το καθαρίσει αύριο και όχι σήμερα; Αυτή είναι η απορία μας και την είπαμε στον παρατηρητή και τον διαιτητή. Θα αγωνιστούμε αύριο όπως ορίζει ο ΚΑΠ», ήταν τα λόγια του Βασίλη Δημητριάδη.

 

 

 

 

Κουρδής: Απίθανο να γίνει το παιχνίδι αύριο

 

Ωστόσο οι δηλώσεις του προέδρου της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισα, Γιάννη Κουρδή, ήρθαν για να ρίξουν μεγαλύτερο πέπλο μυστηρίου γύρω από την υπόθεση διεξαγωγής της αναμέτρησης τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

 

«Το γήπεδο έχει 12 με 15 εκατοστά που σημαίνει ότι πρέπει να καθαριστούν 1000 κυβικά χιονιού. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Παρότι υπάρχει δυνατότητα να γίνει προσπάθεια, τα φαινόμενα συνεχίζονται με ένταση. Οι προβλέψεις της ΕΜΥ δείχνουν, ότι λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα υπάρχουν το εγχείρημα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Θεωρώ λοιπόν, ότι είναι πολύ απίθανο να γίνει το παιχνίδι αύριο», δήλωσε ο υπεύθυνος του σταδίου Αλκαζάρ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags