Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σούπερ ανάλυση για τις αμφισβητούμενες φάσεις από τον Σωτήρη Βοργιά
| 2021-02-15 13:30:00

"Είχα για… σοβαρό τον Βαλμπουενά - Τιμωρία και πρόστιμο σε Μπα - Θα έφευγε ο Μπόλονι αν…"

του Νίκου Στεργίου
"Είχα για… σοβαρό τον Βαλμπουενά - Τιμωρία και πρόστιμο σε Μπα - Θα έφευγε ο Μπόλονι αν…"

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σούπερ ανάλυση στο sportdog για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο ντέρμπι, από τον Σωτήρη Βοργιά. 

O πρώην διεθνής διαιτητής και καθηγητής Διαιτησίας ανέλυσε όλα τα θέματα που έχουν προκύψει μετά τη λήξη του χθεσινού ντέρμπι στη Λεωφόρο, ενώ μίλησε και για την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων

"Τιμωρία και πρόστιμο σε Μπα - Κίτρινη για σεμινάριο - Είχα για σοβαρό τον Βαλμπουενά"

"Κατά τη γνώμη μου ήταν στιβαρός και καλός ο διαιτητής, με λίγα σφυρίγματα, άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί, κλασικός διεθνής διαιτητής. Δεν περίμενε το VAR, είχε άποψη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ελάχιστες φάσεις που να σηκώνουν κριτική", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η φάση με τον Μπα δεν σηκώνει συζήτηση, τιμωρία και πρόστιμο στον παίκτη για να συνέλθει, γιατί το έκανε και σε προηγουμενο παιχνίδι και τη γλίτωσε. Για αυτό οι Έλληνες διαιτητές σε θέματα πειθαρχίας πρέπει να είναι αμείλητικοί. Κλώτσησε τον πεσμένο παίκτη αλλά έπιασε αέρα, άρα είναι για τιμωρία η ενέργειά του. Κανονική και για σεμινάριο η κίτρινη, πιάνει και τα όρια της κόκκινης αν θέλει να το τραβήξει κάποιος".

Ο Ολυμπιακός φωνάζει για δύο πέναλτι που δεν του δόθηκαν

"Το φάουλ του Βαλμπουενά που βρήκε στον αγκώνα του παίκτη που ήταν στο τοίχος, δεν τιμωρείται και ούτε το σκέφτεσαι να το δώσεις. Μόνο αν είσαι βαλτός το κάνεις. Ήταν κολλημένο το χέρι, δεν ζητάνε Ευρωπαίοι παίκτες τέτοιες παραβάσεις, τον είχα για σοβαρό τον Βαλμπουενά και δεν το περίμενα από εκείνον. Αλλά έψαχναν να εξιλεωθούν όλοι. Δεν υπήρχε φάση που να σηκώνει πέναλτι. Ήταν μια καλή διαιτησία και αυτός ο διαιτητής ήταν 100 φορες καλύτερος από όσους έχουμε δει να έρχονται απέξω".

"Ο Μαρτίνς ανακάτεψε τον Ολυμπιακό - Μάζεψε ΠΑΟ ο Μπόλονι - Με Μακέντα θα έφευγε σε δύο Κυριακές"

Ποια είναι η άποψή σας για την εικόνα του Ολυμπιακού;

"Την τράπουλα ο προπονητής την ανακάτεψε, εκείνος κατέβασε την ομάδα του έτσι. Σε αυτά τα ντέρμπι αν φας γκολ είναι δύσκολο να επανέλθεις. Μπήκε και το δεύτερο μετά. Βέβαια, στο τελευταίο 30λεπτο ο Ολυμπιακός έπαιζε μονότερμα, με αποτέλεσμα να κάνει πολλές τελικές. Το δίκαιο θα ήταν ισοπαλία, γιατι πίεσε πολύ ο Ολυμπιακός, είχε ευκαιρίες".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για τον Παναθηναϊκό 

Παναθηναϊκός, με τι ιδιορρυθμίες βέβαια του Μπόλονι, έχει μαζευτεί. Χρησιμοποιεί εκείνους που τον ακούν. Αυτός θέλει συγκεκριμένα πράγματα και τα παίρνει από τον Ιωαννίδη και τον Καμπετσή. Αν άλλος προπονητής έβαζε στον πάγκο τον Μακέντα (πολύ περισσότερο να τον άφηνε εκτός αποστολής), θα έφυγε σε δύο Κυριακές. Οπότε του βγάζεις το καπέλο. Και οι τρεις που ήρθαν είναι χρήσιμοι,  όχι όπως παλιά που ο ένας κούτσαινε και ο άλλος περπατούσε. Μην φανεί παράξενο αν βρεθεί ακόμα και στη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός. Το ζήτημα, όμως, είναι πόσο θα αντέξουν". 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλα λάθη Μαρτίνς, αυτοί τον…. εξέθεσαν - Τεράστιο το πρόβλημα - Μπροστά από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ο ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags