Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Απόφαση να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη!
| 2021-02-16 15:25:00

Εκεί θα πάει ο Λουτσέσκου - Χρυσό deal 11.5 εκατ. ευρώ - Αποφάσισε τι θα κάνει, έρχεται Θεσσαλονίκη!

Οι Μιχείες
Εκεί θα πάει ο Λουτσέσκου - Χρυσό deal 11.5 εκατ. ευρώ - Αποφάσισε τι θα κάνει, έρχεται Θεσσαλονίκη!

Ραζβάν Λουτσέσκου: Στην Τούμπα δεν πρόλαβε να κλείσει 2ετία αλλά ολοκλήρωσε δυο σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Στο Ριάντ...κάθισε περίπου 2,5 μήνες λιγότερους αλλά στο πάγκο της Αλ Χιλάλ δεν τελείωσε την σεζόν. Κι αυτό αφού από το βράδυ της Κυριακής οι Σείχηδες ενεργοποίησαν το "διαζύγιο" στην συνεργασία τους!

Ο λόγος ασφαλώς για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που είναι πλέον στο... ταμείο ανεργίας. Όχι βέβαια πως έχει... ανάγκη οικονομικά. Για να έχετε... εικόνα, το κλειστό 2ετές συμβόλαιό του με την Αλ Χιλάλ θα του απέφερε, εφόσον βέβαια το ολοκλήρωνε, 11, 5 εκατ. ευρώ!! Μάλιστα όλοι οι όροι ήταν ξεκάθαροι σε αυτό, ακόμη και οι αποζημιώσεις - πέναλτι  αν έσπαγε πριν από τον Ιούνιο του 2021, είτε με υπευθυνότητα του κλάμπ (όπως και συνέβη), είτε με υπευθυνότητα του Ρουμάνου τεχνικού!

Για αυτό και γράψαμε πρό 15νθημερου, όταν υπήρξαν δημοσιεύματα που εμφάνιζαν τις δυο πλευρές να διαπραγματεύονται την αποζημίωση για το τέλος της συνεργασίας τους, πως αυτό δεν έπαιζε αφού ήταν συμφωνημένο απο... πριν μεταξύ της πλευράς Λουτσέσκου και της Αλ Χιλάλ!!

Ο Ραζβάν ουσιαστικά πλήρωσε πως για περίπου ένα 3μηνο η ομάδα του δεν μπορούσε να κερδίσει, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει από την κορυφή και να βρεθεί στο -5! Μια ομάδα που το δίμηνο Σεπτέμβριο - Οκτώβριο είχε συνολικά κοντά στα 40 κρούσματα κορωνοϊού στο ποδοσφαιρικό της τμήμα ( πέρασαν ΟΛΟΙ οι παίκτες και το τημ) και που στις δυο τελευταίες οδυνηρές (για τον Ρουμάνο) ήττες της δεν είχε τα δυο βασικά του 8άρια (Κανό και Φαράχ) αλλά και τον σταρ Τζοβίνκο.

Όσον αφορά στον απολογισμό της θητείας του στην Αλ Χιλάλ, σε αυτό τον 1,5 χρόνο ο Ραζβάν Λουτσέσκου πρόλαβε να πάρει όλα τα τρόπαια. Έκανε νταμπλ, πήρε το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, έφτασε στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγου όπου αποκλείστηκε απο την Φλαμένγκο των Ζεσούς, Ραφίνια αλλά και στον τελικό του Σούπερ Κάπ της Σαουδικής Αραβίας.

Το περασμένο καλοκαίρι οι Σείχηδες της Αλ χιλάλ του είχαν προτείνει την πρόωρη ανανέωση/ επέκταση της συνεργασίας τους, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τους παραπέμπει στον... Ιούνιο του 2021. Δεν είχε σκοπό να μείνει και για τρίτη σεζόν στην Σαουδική Αραβία κι ας έφτασε μέσω των "κατορθωμάτων" του στην ΑΛ Χιλάλ στην 10άδα των κορυφαίων προπονητών παγκοσμίως! Από εκεί και πέρα βέβαια ήθελε να ολοκληρώσει την φετινή σεζόν και να ξαναπάρει το πρωτάθλημα αλλά τον...έστειλαν!!

Ποιος θα είναι ο ...επόμενος πάγκος του Ραζβάν Λουτσέσκου; Σκοπός του να μην βιαστεί και μέχρι το καλοκαίρι να μην δουλέψει. Θα ξεκουραστεί και θα αφοσιωθεί στην οικογένειά του που λόγω και Σ. Αραβίας και πανδημίας το τελευταίο 8μηνο έμεινε μακριά της. Θα είναι στο Βουκουρέστι αλλά σίγουρα θα επισκεφτεί και την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη, όπου έχει φίλους και...σπίτι.

Προτάσεις σίγουρα θα πάνε στον Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά θα πρέπει να αναμένουμε για να δούμε το επόμενο βήμα του. Θα... συγκινηθεί από πρότζεκτ και πρωταθλήματα τύπου Τουρκίας, Ρωσίας και... Ελλάδας ή θα στοχεύσει σε κάποιο από το top 6 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χοντρό παρασκήνιο Γκαρσία με Ουάρντα - Τι συνέβη στο Περιστέρι - Ποτέ με Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags