Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Απίστευτος... χαρτοπόλεμος στα χιόνια για το ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός!
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-16 19:23:00

Απίστευτος... χαρτοπόλεμος στα χιόνια για το ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
Απίστευτος... χαρτοπόλεμος στα χιόνια για το ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός!

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Νέο επεισόδιο στη διαμάχη μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και ΕΠΟ.

Τα πάντα ξεκίνησαν όταν η διοργανώτρια αρχή του θεσμού αποφάσισε να ορίσει τον πρώτο αγώνα της ομάδας Ιωαννίνων με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει την Πέμπτη (18/2), στο Αγρίνιο, αντί για το γήπεδο των «Ζωσιμάδων», όπως ήταν προγραμματισμένο. Έτσι αφού ο διοικητικός ηγέτης των Ηπειρωτών, Γιώργος Χριστοβασίλης, ενημέρωσε ότι θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ με σκοπό να αλλάξει την απόφασή της.

Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύ ώρα μέχρι η Ελληνική Ομοσπονδία να «απαντήσει» στους Γιαννιώτες. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ υποστήριξε ότι υπήρξε συνομιλία με τον Γιώργο Χριστοβασίλη που «αρνήθηκε να δεσμευθεί στην καταλληλόλητα του αγωνιστικού χώρου και την απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα, παρείχε δε δια του εκπροσώπου της συστηματικά αντιφατικές και αντικρουόμενες πληροφορίες στην Ομοσπονδία, αναφορικά με την πραγματική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του "Ε.Σ.Ι. Ζωσιμάδες"».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας, αναφορικά με τον ορισμό του αναβληθέντος αγώνα της 1ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21, ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει τα εξής.

Στη διάρκεια των πολλών τηλεφωνικών επικοινωνιών, τις τελευταίες 48 ώρες, μεταξύ των κ.κ. Χριστοβασίλη και Γαβριηλίδη, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα αρνήθηκε να δεσμευθεί στην καταλληλόλητα του αγωνιστικού χώρου και την απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα, παρείχε δε δια του εκπροσώπου της συστηματικά αντιφατικές και αντικρουόμενες πληροφορίες στην Ομοσπονδία, αναφορικά με την πραγματική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του "Ε.Σ.Ι. Ζωσιμάδες".

Αρνήθηκε δε κατηγορηματικά να προβεί σε οποιαδήποτε σχετική επίσημη γραπτή ενημέρωση της Ομοσπονδίας.

Κατόπιν τούτων, και με δεδομένες τις ασφυκτικές προθεσμίες του 48ώρου που προβλέπει ο Κ.Α.Π., η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο., σε εφαρμογή των άρθρων 8 παρ. 4 και 22 παρ. 1 του ΚΑΠ, αποφάσισε ο εξ αναβολής αγώνας της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, να διεξαχθεί στις 18/02/2021 και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού, το οποίο εγγυάται τη διεξαγωγή του αγώνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags