Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εντολή Σαββίδη σε Ρέμπε - Γι’ αυτόν τον παικταρά σπρώχνει χρήμα
| 2021-02-16 20:05:00

Εντολή Σαββίδη σε Ρέμπε - Γι’ αυτόν τον παικταρά σπρώχνει χρήμα - Κίνδυνος να χάσει top άσο ο ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Εντολή Σαββίδη σε Ρέμπε - Γι’ αυτόν τον παικταρά σπρώχνει χρήμα - Κίνδυνος να χάσει top άσο ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ: Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, το βάρος στον ΠΑΟΚ έπεσε κυρίως στις μεταγραφές και στις πωλήσεις, με την άφιξη του Σίντζι Καγκάβα και την παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς να ξεχωρίζουν.

Η ομάδα έχει ως εναπομείναντες στόχους την κατάκτηση του Κυπέλλου και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα, ωστόσο οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες με βασικούς ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αποτελεί μια από τις προτεραιότητες του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Όλαφ Ρέμπε, καθώς η παρούσα συμφωνία  του συλλόγου με τον Σέρβο εξτρέμ μπορεί εύκολα να "σπάσει".

Συγκεκριμένα, ο Ζίβκοβιτς μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, αλλά στους όρους της συμφωνίας του προβλέπεται ρήτρα αποχώρησης για το φετινό καλοκαίρι. Το buy-out του διεθνούς παίκτη δεν είναι αμελητέο, αλλά ταυτόχρονα ούτε τόσο υψηλό ώστε οι "ασπρόμαυροι" να είναι εξασφαλισμένοι. Αντιθέτως, εύκολα μπορεί να βρεθεί σύλλογος που θα το καλύψει, αποκτώντας τον Ζίβκοβιτς δίχως ο ΠΑΟΚ να έχει λόγο. Άλλωστε, οι οικονομικές απολαβές του παίκτη στο ισχύον συμβόλαιο είναι πολύ χαμηλές για την αξία του, με τον Δικέφαλο να βρίσκει... λαβράκι στο πρόσωπό του το περασμένο καλοκαίρι.

Γι' αυτό και ο Ρέμπε έχει ήδη στα υπ' όψιν του το ζήτημα του Ζίβκοβιτς προκειμένου να το κλείσει όσο το δυνατόν νωρίτερα. Στον Σέρβο αναμένεται να προταθεί άμεσα νέο συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών, σε μια προσπάθεια των Θεσσαλονικέων να "δέσουν" ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του ρόστερ και να μην βρεθούν προ εκπλήξεως το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χοντρό παρασκήνιο Γκαρσία με Ουάρντα - Τι συνέβη στο Περιστέρι - Ποτέ με Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags