Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Μπάχαλο! Νέο επεισόδιο στο σήριαλ ΠΑΣ Γιάννινα - ΕΠΟ για το Κύπελλο: "Αγανακτήσαμε πλέον…"
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-16 20:34:00

Μπάχαλο! Νέο επεισόδιο στο σήριαλ ΠΑΣ Γιάννινα - ΕΠΟ για το Κύπελλο: "Αγανακτήσαμε πλέον…"

Sportdog Team
Μπάχαλο! Νέο επεισόδιο στο σήριαλ ΠΑΣ Γιάννινα - ΕΠΟ για το Κύπελλο: "Αγανακτήσαμε πλέον…"

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Ακόμα μια ανακοίνωση στον «πόλεμο» μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και ΕΠΟ, με αφορμή την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να αλλάξει την έδρα του πρώτου αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου μεταξύ των Ιωαννίνων και Παναθηναϊκού (18/2).

Έτσι μετά την τελευταία ενημέρωση από την Ελληνική Ομοσπονδία, ότι η ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδα της Ηπείρου δεν μπορούσαν να δεσμευτούν για την καταλληλόλητα του γηπέδου των «Ζωσιμάδων», ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΣ, Μπάμπης Καρβέλης, μεταφέροντας την επίσημη θέση της ΠΑΕ, διαψεύδει κατηγορηματικά όσα δήλωσε η ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Έχοντας αγανακτήσει πλέον, δηλώνω σε όλους σας ότι ουδέποτε ζητήσαμε αλλαγή έδρας (δηλαδή αλλαγή γηπέδου) για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πράγμα που σημαίνει ότι εξ' αρχής δεν υπήρχε λόγος οποιασδήποτε ενέργειας από την ΕΠΟ.  Επίσης διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αρνηθήκαμε να δεσμευτούμε για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου στους Ζωσιμάδες.

Τρανή απόδειξη είναι η σχετική ενημέρωση που σας έγινε σήμερα το πρωί. Πραγματικά απορούμε όλοι με τη σημερινή εξέλιξη και ιδιαίτερα με την τελευταία απίθανη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags