Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ματιέ Βαλμπουενά: Τον θέλουν για μια ακόμα σεζόν, αλλά με άλλο ποσό!
| 2021-02-17 11:25:00

Ραντεβού για... μπαμ ο Ολυμπιακός μετά την PSV - Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης- "Ψαλίδι"σε top άσο

του Παναγιώτη Νικολάου
Ραντεβού για... μπαμ ο Ολυμπιακός μετά την PSV - Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης- "Ψαλίδι"σε top άσο

Ολυμπιακός - Ματιέ Βαλμπουενά: Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να έχει υπάρξει ένα «τσουνάμι» ανανεώσεων στον Ολυμπιακό, με συνολικά 11 ποδοσφαιριστές να έχουν επεκτείνει τη συνεργασία τους με τους «ερυθρόλευκους», το θέμα όμως του Βαλμπουενά έχει μπει στον… πάγο.

Το συμβόλαιο του Γάλλου λήγει το καλοκαίρι, όμως σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την πατρίδα του 36χρονου ποδοσφαιριστή, οι συζητήσεις δεν πρόκειται να αρχίσουν  πριν ολοκληρωθούν οι αγώνες με την Αϊντχόφεν για το Europa League, μιας και οι πάντες στους «ερυθρόλευκους» το θεωρούν ως το ματς της χρονιάς, τουλάχιστον ως τώρα.

Από την πλευρά του Βαλμπουενά είναι δεδομένο ότι επιθυμεί να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους», κάτι που έχει δηλώσει πολλές φορές. Από τη μεριά των ανθρώπων του Ολυμπιακού κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με τον Γάλλο, μιας και διατηρούν άριστες σχέσεις με τον Βαλμπουενά και εκτός από την ποδοσφαιρική του αξία θεωρούν ότι αποτελεί πρότυπο και για τους νέους αθλητές της ομάδας.

Το μοναδικό «αγκάθι» μεταξύ των δύο πλευρών μπορεί να είναι το οικονομικό. Ο Ματιέ Βαλμπουενά αυτή τη στιγμή λαμβάνει κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, όμως θα είναι δύσκολο ο Ολυμπιακός να δώσει τόσα χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή που γίνεται 37 ετών τον Σεπτέμβριο που έρχεται.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι πότε οι δύο πλευρές πρόκειται να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι έτσι ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" στον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν την Αϊντχόφεν - Εντολή Μαρτίνς - Φανέλα βασικού στον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags