Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος: Βόμβες Μπέου για ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και… Σιαμπάνη - Επίθεση σε Κούγια - Αποκάλυψη για μεταγραφάρα
| 2021-02-18 12:11:00

Βόμβες Μπέου για ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και… Σιαμπάνη - Επίθεση σε Κούγια - Αποκάλυψη για μεταγραφάρα

Sportdog Team
Βόμβες Μπέου για ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και… Σιαμπάνη - Επίθεση σε Κούγια - Αποκάλυψη για μεταγραφάρα

Αχιλλέας Μπέος: Παρότι σε όλες του τις συνεντεύξεις ο Αχιλλέας Μπέος δηλώνει αποφασισμένος να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, δεν σταματάει να ερωτάται και να μιλάει για αυτό, με τρομερές ατάκες και… βόμβες για όσα γίνονται στο παρασκήνιο!

Ο δήμαρχος Βόλου μίλησε λοιπόν στην εκπομπή «SamTimes» της WebTv του GRTimes.gr και αφού τοποθετήθηκε για πολιτικά ζητήματα της Ελλάδας και του δήμου του, σχολίασε και όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως κάποιοι «προσπαθούν ετσιθελικά να δημιουργήσουν υπερομάδες αδικώντας το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο», τα «έχωσε» στον πρόεδρο της ΕΠΟ, αλλά και σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

«Το πρωτάθλημα γίνεται ουσιαστικά για τρεις ομάδες», υποστηρίζει ο κ. Μπέος, ενώ είναι επιφυλακτικός για το αν θα αλλάξει η εικόνα εφόσον αναλάβει την ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Θοδωρής Ζαγοράκης. «Είναι φίλος μου, πετυχημένος και μεγάλος ποδοσφαιριστής, αλλά ως παράγοντας νομίζω ότι θα αποτύχει. Δε νομίζω ότι θα μπορέσει να έρθει σε σύγκρουση με Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη», αναφέρει, μεταξύ άλλων ο κ. Μπέος, ενώ ερωτηθείς για το πώς θα ενεργούσε ο ίδιος αν βρισκόταν σε αυτή τη θέση τονίζει: «Θα βλέπατε ένα τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο. Θα ξεκολλούσε από τον πάτο που είναι σήμερα».

Μιλά τέλος για τον εκφοβισμό διαιτητών, για την υπόθεση δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη πριν το παιχνίδι Άρης – ΠΑΟΚ και όσα ακολούθησαν, για τον «κορυφαίο Έλληνα επιθετικό» Τάσο Δουβίκα που σε δύο χρόνια «θα παίζει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα»,  αλλά και για τον Αλέξη Κούγια με τον οποίο είναι σε δικαστική διαμάχη. «Δεν υπάρχει χειρότερος άνθρωπος», λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα για τα αθλητικά από το 55.00’’ μέχρι το 01.08’’


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη Μαρτίνς - Άφωνοι στα αποδυτήρια, "πάγωσε" ο Χολέμπας - Ποιος… Σωκράτης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags