Facebook Pixel ΑΕΚ: Έχει πολλά νεύρα ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ
| 2021-02-19 15:25:00

"Έγκλημα" με Σιμόες στη Λάρισα - Απίστευτο "χουνέρι" σε ξένο άσο της ΑΕΚ - Στα… κάγκελα ο Χιμένεθ!

Οι Μιχείες
"Έγκλημα" με Σιμόες στη Λάρισα - Απίστευτο "χουνέρι" σε ξένο άσο της ΑΕΚ - Στα… κάγκελα ο Χιμένεθ!

ΑΕΚ: Νεύρα, πολλά νεύρα, εμφανίζει τελευταία ο Μανόλο Χιμένεθ στην Ένωση. Εκεί που προσπαθούσε να σουλουπώσει ανάσταλτικά την ομάδα, αυτή έβγαλε ξανά τις παθογένειες της εποχής Καρέρα. Γιατί το πρόβλημα είναι καθαρά δομικό στην "κιτρινόμαυρη" άμυνα και το...μακιγιάρισμα του δεν μπορεί να κρατήσει πολύ καιρό.

Για να ακολουθήσει το...κύμα των τραυματισμών στο στρατόπεδο της Ένωσης, που έχει στείλει τον  Σεβιγιάνο τεχνικό στα...κάγκελα. Το χειρότερό του μάλιστα είναι πως βγαίνουν νοκ άουτ  εκείνοι οι παίκτες που του έκαναν την δουλειά που ήθελε. Οι Σιμόες, Μπακάκης ήρθαν να προστεθούν στους Γαλανόπουλο, Σάκχοφ και το (πικρό) "γλυκό" ήρθε κι έδεσε...

Βέβαια ο εκρηκτικός Μανόλο κάπου... προκαλεί και ο ίδιος την μοίρα του. Όπως για παράδειγμα αυτό που συνέβη με τον Σιμόες στην Λάρισα,  με τον Πορτογάλο να μπαίνει τελευταία στιγμή στην 20άδα, να ξεκινάει από τον πάγκο και να ρίχνεται άρον, άρον στην "αρένα" στο τελευταίο 20λεπτο (μετά το 1-2), κάτι που επιβάρυνε το πρόβλημά του και τον έχασε για τον επόμενο 1,5 με 2 μήνες.

Κι αν υποστηρίξει κάποιος πως δεν υπήρχε άλλος μέσος στον πάγκο και αναγκαστικά ρίσκαρε με τον Σιμόες ο Χιμένεθ, αποτελεί την...μισή αλήθεια. Γιατί από το Σάββατο, που είχε τις ενοχλήσεις ο Σιμόες, κλήθηκε εσπευσμένα στην Λάρισα ο Σαμπανάτζοβιτς που αρχικά ήταν εκτός αποστολής και είχε μείνει στην Αθήνα.

Ο νεαρός Βόσνιος μέσος ξεκίνησε να πάει οδικώς στην Λάρισα αλλά σε κάποιο σημείο της διαδρομής αναγκάστηκε λόγω... χιονιού και έλλειψης αλυσίδων να γυρίσει στην Αθήνα και να αλλάξει το δρομολόγιο του. Πήγε αεροπορικώς στην Θεσσαλονίκη κι από εκεί οδικώς αργά το βράδυ βρέθηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Την ημέρα του αγώνα ο Σιμόες ήταν κάπως καλύτερα και ο Χιμένεθ όχι μόνο αποφάσισε να τον πάρει στην 20άδα ( έστω και στο 50% της ετοιμότητας του) αλλά συγχρόνως απέκλεισε τον Σαμπανάτζοβιτς, παρότι είχε στηθεί ολόκληρη "επιχείριση" μέχρι να μεταβεί στην Λάρισα! 

Ο Ισπανός τεχνικός που είναι ξεκάθαρο πως δεν τον υπολογίζει, μίλησε/εξήγησε και στον "Σάμπανε" τζούνιορ πως τον θέλει πιο... αγκρέσιβ για αυτό θα τον απέκλειε αλλά στην 20άδα πήρε δυο πιτσιρικάδες επιθετικούς Κοσσίδη, Χριστόπουλο συν τον Αλμπάνη ενώ εκτός του... (Ελ Σιντ) Σιμόες δεν υπήρχε μέσος. Ωραία όντως διαχείριση απο τον Μανόλο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάνει πλάκα στον Μαρινάκη ο Μελισσανίδης! Αυτόν τον παιχταρά "κλέβει" από Ολυμπιακό - Αστέρι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags