Facebook Pixel Πελέ: Απίστευτες ατάκες για τη σεξουαλική του ζωή - "Δεν ήξερα πόσα παιδιά έχω"!
| 2021-02-19 22:04:00

Απίστευτες ατάκες Πελέ για τη σεξουαλική του ζωή - "Δεν ήξερα πόσα παιδιά έχω"!

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες Πελέ για τη σεξουαλική του ζωή - "Δεν ήξερα πόσα παιδιά έχω"!

Πελέ: Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix ένα ντοκιμαντέρ με τη Ζωή του Πελέ, όπου ήδη έχει προκαλέσει… πάταγο. Ο «Βασιλιάς» του ποδοσφαίρου ανοίγει την… καρδιά του για διάφορα σημεία της προσωπικής του ζωής, ενώ δεν αφήνει ασχολίαστα και τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα που έχουν γράψει ιστορία. Παράλληλα ο Πελέ θα μιλήσει και για την προσωπική του ζωή ρίχνοντας πολλές… βόμβες.

«Ήμουν ερωτιάρης, είχα πολλές αγάπες και σε κάποια φάση της ζωής μου δεν ήξερα καν πόσα παιδιά έχω. Πάντα όμως ήμουν ειλικρινής με τις γυναίκες μου και τους έλεγα ότι πηγαίνω και με άλλες».

Ο Πέλε έχει επτά παιδιά που έχει αναγνωρίσει συμπεριλαμβανομένης και της Σάντρα Μασάδο, την οποία αρνήθηκε να αναγνωρίσει παρότι το 1996 το δικαστήριο αποφάσισε πως ήταν κόρη του.

Τα πέντε είναι από τους δύο γάμους του με τη Ροζεμάρι ντος Ρέις Σόλμπι και την Ασίρια Λέμος Σέισας και πρόκειται για τη 54χρονη Κέλι, τον 50χρονος Εντίνιο, τη 42χρονη Τζένιφερ και τα δίδυμα Τζόσουα και Σελέστε, ηλικίας 24 ετών.

Η Σάντρα, που χρειάστηκε η δικαστική απόφαση για να αναγνωριστεί, έχει πεθάνει το 2006 από καρκίνο και ήταν παιδί που έκανε ο Πελέ με την υπηρέτριά του Ανίσα Μασάδο, ενώ μια σχέση του «Μαύρου Διαμαντιού» με την δημοσιογράφο Λενίτα Κουρτζ απέφερε την 52χρονη Φλάβια.

Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, οι σύζυγοι του γνώριζαν πως ήταν άπιστος. «Η πρώτη μου γυναίκα, η πρώτη φιλενάδα, τα ήξεραν όλα, ποτέ δεν είπα ψέματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags