Facebook Pixel "Φωτιά" στη La Liga έβαλε η Λεβάντε μετά το τρελό διπλό μέσα στην Ατλέτικο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-20 21:04:00

"Φωτιά" στη La Liga έβαλε η Λεβάντε μετά το τρελό διπλό μέσα στην Ατλέτικο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Φωτιά" στη La Liga έβαλε η Λεβάντε μετά το τρελό διπλό μέσα στην Ατλέτικο! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Φωτιά» στην κορυφή της βαθμολογίας έβαλε σήμερα η Λεβάντε, καθώς νίκησε μέσα στη Μαδρίτη με 2-0 την πρωτοπόρο Ατλέτικο, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της La Liga. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν στο 30ο λεπτό ο Χοσέ Λουίς Μοράλες και στις καθυστερήσεις ο Ντε Φρούτος.

Την περασμένη Τετάρτη (17/02) οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής, με το συγκρότημα από την Βαλένθια, στην έδρα της, να «κόβει» άλλους δύο βαθμούς από τους «ροχιμπλάνκος» 1-1.

Απόψε προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, η Ατλέτικο πίεσε πάρα πολύ στην επανάληψη όπου έχασε πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Σουάρες με απευθείας φάουλ και δύο τετ-α-τετ του Ζοάο Φέλιξ.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε βγει όλη μπροστά στις καθυστερήσεις για να ισοφαρίσει και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντεμπελέ, ο Ντε Φρούτος από τη μεσαία γραμμή πλάσασε στην άδεια εστία των γηπεδούχων, μιας και ο Όμπλακ είχε μεταφερθεί στην αντίπαλη περιοχή στην τελευταία προσπάθεια της ομάδας του να φτάσει στο 1-1..

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags