Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε…ημιάγρια κατάσταση ο Λουκάκου προκαλεί και πάλι τον Ιμπραΐμοβιτς - "Στο είχα πει γαμ…" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-21 21:29:00

Σε…ημιάγρια κατάσταση ο Λουκάκου προκαλεί και πάλι τον Ιμπραΐμοβιτς - "Στο είχα πει γαμ…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σε…ημιάγρια κατάσταση ο Λουκάκου προκαλεί και πάλι τον Ιμπραΐμοβιτς - "Στο είχα πει γαμ…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κόντρα Μίλαν και Ίντερ είναι γνωστή σε όλο τον πλανήτη κάνοντας το Μιλάνο να χωρίζεται στα… δύο κάθε φορά που παίζουν μεταξύ τους.

Το Derby Della Madonnina του Κυπέλλου, όμως, δημιούργησε μια νέα κόντρα που φαίνεται δεν θα τελειώσει γρήγορα… Ρομέλου Λουκάκου και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχαν ένα αξέχαστο τετ α τετ που έγινε μέχρι και γκράφιτι έξω από το «Σαν Σίρο», μιας και δεν είναι πολλοί αυτοί που τα έχουν… βάλει με τον Σουηδό επιθετικό των «ροσονέρι».

Έτσι η σημερινή αναμέτρηση μεταξύ Μίλαν και Ιντερ, για τη Serie A αυτή τη φορά, είχε αποκτήσει ακόμα ένα κίνητρο για την δει κάποιος και δεν μας απογοήτευσε… Ο θηριώδης Βέλγος της Ίντερ φάνηκε πως «διψούσε» για εκδίκηση και αποδείξεις, κάτι που αρχικά το έδειξε στο χορτάρι μιας που στο 66’ μετά από ένα φανταστικό σόλο και σουτ έκανε το 3-0 για τους «νερατζούρι». Μετά από αυτό ήρθε η… έκρηξη, που την κατέγραψε φανερά η κάμερα, με τον επιθετικό της Ίντερ να πανηγυρίζει φωνάζοντας προς τον «Ίμπρα»: Ποιος είναι καλύτερος; Εγώ, εγώ, στο είχα πει γαμ@@@»

Σίγουρα όλοι περιμένουμε την επόμενη πράξη σε αυτό το έργο, αναμένοντας την απάντηση του «Ίμπρα Κατάμπρα»…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags