Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απόφαση Μαρτίνς για Ανδρούτσο - Δεν βγάζει το… δικό του παιδί
| 2021-02-22 19:00:00

Απόφαση Μαρτίνς για Ανδρούτσο - Δεν βγάζει το… δικό του παιδί - Πάγκο 6 εκατ. - Ποιον… δεν βλέπει!

GOALάρες by Εvaggelistis
Απόφαση Μαρτίνς για Ανδρούτσο - Δεν βγάζει το… δικό του παιδί - Πάγκο 6 εκατ. - Ποιον… δεν βλέπει!

Ολυμπιακός: Για δεύτερο σερί ντέρμπι,μετά τον Παναθηναϊκό στην "Λεωφόρο" και χθες με τον Άρη στο "Καραισκάκης",προτιμήθηκε για δεξιός μπακ στον Ολυμπιακό ο Ανδρούτσος με τον Λαλά να μένει στον πάγκο. Βέβαια ο Γάλλος είχε παίξει την Πέμπτη με την Αιντχόφεν αλλά ασφαλώς δεν είναι μόνο το...ροτέισον. Μια σύγκριση του Λαλά με τον... Όλεγκ (χειμερινές μεταγραφές και οι δυο στα άκρα της άμυνας), σε συνδυασμό και με την μέχρι τώρα διαχείριση του Ντρέγκερ από τον Μαρτίνς, σηκώνει κι άλλη ερμηνεία...

1η) Ο Κένι Λαλά παρότι ήρθε με φουλ συμμετοχές από το Σαμπιονά στον Ολυμπιακό (συνολικά 21 με την Στρασμπούργκ, με 18 90λεπτα, τα 4 από τα οποία μέσα στον Γενάρη), είναι ουσιαστικά... αναπληρωματικός του Ανδρούτσου στο πρωτάθλημα! Κι αυτό αφού έχει 2 συμμετοχές, στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Άρη και στο Γιουρόπα Λιγκ με την PSV, αμφότερες στο "Καραισκάκης". Και αν τον συγκρίνεις με τον Όλεγκ Ρέαμπτσουκ (έτερο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα στους μπακ), ο οποίος με το...καλημέρα στου Ρέντη έγινε βασικός κι αναντικατάστατος από τον Μαρτίνς, προκαλούνται εύλογες απορίες. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν ποιοτικό μπακ, με χρηματιστηριακή αξία 6 εκατ. ευρώ, που ήρθε από ανώτερο πρωτάθλημα και με χαρακτηριστικά που... παραπέμπουν στον Ομάρ και δεν είχε (για αυτό έφυγε) ο Ραφίνια. Παρεμπιπτόντως ο 29χρονος Γάλλος είναι ο τέταρτος (4ος) πιο ΑΚΡΙΒΟΣ παίκτης του "ερυθρόλευκου" ρόστερ, πίσω από τους Καμάρα, Σεμέδο, Φορτούνη και Σα!!

2η) Μια εξήγηση που θα μπορούσε να δοθεί για την διαφορετική διαχείριση Λαλά και Όλεγκ από πλευράς Μαρτίνς (επαναλαμβάνω με δεδομένο πως και οι δυο αποκτήθηκαν μεσούσης της σεζόν και ήταν ενεργοί στις προηγούμενες ομάδες τους), είναι πως ο Πορτογαλοαναθρεμένος Μολδαβός τακτικά ταιριάζει/είναι πιο έτοιμος στα θέλω του προπονητή...

3η) Μια σαφώς πιο... ιντριγκαδόρικη ερμηνεία είναι πως ο Όλεγκ αποτέλεσε προσωπική και... επίμονη επιλογή του Μαρτίνς ενώ ο Λαλά ήταν περισσότερο έγκρισης Μαρτίνς. Ουσιαστικά δηλαδή ο Λαλά ήταν μια μεταγραφή του σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, από το λεγόμενο "γαλλικό λόμπι". Ίσως να μην είναι τυχαίο (οπότε... δικαιολογεί πολλά) πως και ο Ντρέγκερ, ο οποίος αποκτήθηκε ως μπακ απ του Ραφίνια τον Σεπτέμβριο, αποτέλεσε πρόταση των Μαρινάκη - Μοντεστό, κι ήταν αποδοχής από τον Μαρτίνς. Ο τελευταίος όμως, δεν έχει δώσει ουσιαστικές ευκαιρίες στον Γερμανοτυνήσιο και δείγμα πως δεν τον εμπιστεύεται είναι πως υπολογίζεται πλέον σαν τρίτος (3ος) στην ιεραρχία των δεξιών μπακ, πίσω απο τους Ανδρούτσο - Λάλά. Και μάλλον δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο Μαρτίνς δεν... βλέπει τον Ντρέγκερ, που κόστισε αγορά 1 εκατ. ευρώ από την Φράιμπουργκ.

4η) Η ουσία είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να φτιάξει/βγάλει ως δεξιό μπακ στον Ολυμπιακό τον Ανδρούτσο, οποίος ομολογουμένως κάνει φιλότιμες προσπάθειες και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στον νέο του ρόλο/θέση. Παρότι αποκτήθηκαν από την διοίκηση, τον Σεπτέμβριο και τον Γενάρη, δυο κανονικοί δεξιοί μπακ χαφ. Βέβαια υπάρχουν ακόμη αρκετά ματς (μην ξεχνάμε και τα πλει οφ) για να δούμε πως θα εξελιχθεί η "μάχη" των δεξιών μπακ στον Ολυμπιακό και κυρίως ποιος θα είναι ο βασικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βουίζει η πιάτσα" για επιστροφή-έκπληξη στο Λιμάνι - Τον έδιωξε ο Μίτσελ - Αυτόν θέλουν από Ιταλία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags