Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βουίζει η πιάτσα" για επιστροφή-έκπληξη στο Λιμάνι - Τον έδιωξε ο Μίτσελ - Αυτόν "κοιτούν" στην Ιταλία!
| 2021-02-21 23:56:00

"Βουίζει η πιάτσα" για επιστροφή-έκπληξη στο Λιμάνι - Τον έδιωξε ο Μίτσελ - Αυτόν θέλουν από Ιταλία!

BoxtoBox
"Βουίζει η πιάτσα" για επιστροφή-έκπληξη στο Λιμάνι - Τον έδιωξε ο Μίτσελ - Αυτόν θέλουν από Ιταλία!

Ολυμπιακός: «Ο Λυκογιάννης ήταν παίκτης της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού και έπειτα έπαιξε για 2-3 χρόνια μ' εμάς. Τα πηγαίνει καλά στην Κάλιαρι, τον παρακολουθούμε επειδή στο μέλλον έχουμε ανάγκη από Έλληνες παίκτες και εκείνος έχει μεγαλώσει μαζί μας». Αυτά τα λόγια του Φρανσουά Μοντέστο, του ανθρώπου που «τρέχει» σε μεγάλο βαθμό μεταγραφικά Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ, «άναψαν» μεταγραφικές φωτιές.

Ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν έχει γραφτεί / φημολογηθεί ότι οι ερυθρόλευκοι γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση Λυκογιάννη αφού τον ξέρουν καλά και, κατά κάποιο τρόπο, αισθάνονται ότι ίσως να τον αδίκησαν λίγο που του επέτρεψαν να φύγει. Για την ακρίβεια ο Μίτσελ είναι εκείνος που δεν τον πίστεψε. Του έδωσε κάποιες... μισές ευκαιρίες και μετά έδωσε το ΟΚ στον Ολυμπιακό να τον παραχωρήσει δανεικό. Το καλοκαίρι του 2013 εστάλη στον Λεβαδειακό για ένα χρόνο και το καλοκαίρι του 2014 στον Εργοτέλη έως ότου το 2015 φύγει ως ελεύθερος για τη Στουρμ Γκρατς. Και τον Ιανουάριο του 2018 πήγε στην Ιταλία και Κάλιαρι.



Ο Λυκογιάννης δεν είναι πάντως η μόνη περίπτωση παίκτη που στον Ολυμπιακό θα ήθελαν να έχουν χειριστεί κάπως αλλιώς. Υπάρχει κι άλλος Έλληνας, της ίδιας θέσης μάλιστα, που έχουν κάνει δεύτερες σκέψεις για την αρχική αντίδραση. Αυτός ο άλλος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στον Πειραιά αλλά ήταν στον Αστέρα Τρίπολης και τώρα, όπως και ο Λυκογιάννης, παίζει στην Ιταλία. Ναι, για τον 25χρονο Γιώργο Κυριακόπουλο ο λόγος τον Σεπτέμβριο του 2019 μετακόμισε στη Σασουόλο ως δανεικός και πέρυσι οι Ιταλοί έκαναν χρήση της οψιόν αγοράς (1,2 εκατ.) αποκτώντας το 100% των δικαιωμάτων του.

Σε αντίθεση πάντως με τον Λυκογιάννη, η περίπτωση Κυριακόπουλου ήταν πιο περίπλοκη αφού ήταν παίκτης άλλης ελληνικής ομάδας και ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολο είναι καμιά φορά να αποκτηθεί παίκτης από την εγχώρια αγορά. Οι ιδιοκτήτες «τρελαίνονται» ζητώντας παράλογα πράγματα ενώ παίζουν ρόλο και οι σχέσεις των διοικήσεων κάνοντας πιο εύκολη ή πιο δύσκολη (ανάλογα την περίπτωση) μια μεταγραφή.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκασμένος" ο Μαρτίνς με κορυφαίο άσο - "Πληγώνει" τον Ολυμπιακό - Τον… πετάει εκτός 11αδας!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags