Facebook Pixel Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: "Σκασμένος" ο Μαρτίνς με κορυφαίο άσο - "Πληγώνει" τον Ολυμπιακό - Τον… πετάει εκτός 11αδας!
| 2021-02-21 22:06:00

"Σκασμένος" ο Μαρτίνς με κορυφαίο άσο - "Πληγώνει" τον Ολυμπιακό - Τον… πετάει εκτός 11αδας!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σκασμένος" ο Μαρτίνς με κορυφαίο άσο - "Πληγώνει" τον Ολυμπιακό - Τον… πετάει εκτός 11αδας!

Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Δύο ακόμα βαθμούς πέταξε στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, καθώς μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, κόλλησε στο Γ. Καραϊσκάκης στο 1-1 με τον Άρη. Οι Πειραιώτες ήταν κάκιστοι, δεν θύμισαν σε τίποτα την ομάδα που έριξε τέσσερα στην Αϊντχόφεν πριν λίγα 24ωρα και εάν δεν υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία από τους διώκτες του, η γκρίνια θα ήταν ασταμάτητη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βέβαια ήταν προετοιμασμένος για αυτό, δούλεψε για να χτίσει διαφορά ασφαλείας και τώρα έχει το δικαίωμα να κάνει ροτέισον στα ντέρμπι, ώστε να έχει ξεκούραστους τους παίκτες του στα πολύ σημαντικά ματς της Ευρώπης. Βέβαια, ο Πορτογάλος κόουτς δεν δικαιώνεται από τα… πειράματά του, κόντρα στους Θεσσαλονικείς ήταν και άτυχος λόγω των τραυματισμών, ενώ είδε και πολλούς παίκτες του να βρίσκονται σε κακή βραδιά. Ακόμα και βασικούς…

Ένας εξ αυτών είναι σίγουρα και ο Ζοσέ Σα, που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τους τελευταίους μήνες και δεν θυμίζει τον περσινό τερματοφύλακα, που θα μπορούσε πολύ άνετα το καλοκαίρι να πάρει μεταγραφή με 7-8 εκατομμύρια ευρώ. Ο Πορτογάλος βρίσκεται σε… κακό φεγγάρι και η αστάθειά του «πληγώνει» τους Πειραιώτες.

Κόντρα στον Άρη έκανε τραγική έξοδο και… χάρισε το πέναλτι για το 1-1, φάση πήγε πολύ επικίνδυνα και θα μπορούσε να δει ακόμα και κόκκινη κάρτα, ενώ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου είχε άλλη μία κακή εκτίμηση. Επίσης, την προηγούμενη Κυριακή έκανε μεγάλη γκάφα και δώρισε ένα γκολ στον Παναθηναϊκό, ενώ και την Πέμπτη φταίει για το δεύτερο γκολ της Αϊντχόφεν.

Ο Σα με τόσες βαρβάτες γκέλες σε μία μόνο εβδομάδα… φωνάζει πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι χρειάζεται ξεκούραση για να καθαρίσει το μυαλό του. Προφανώς κι αυτό δεν μπορεί να γίνει στο πολύ μεγάλο ματς της Ολλανδίας, όμως από εκεί και πέρα θα πρέπει να μείνει και εκτός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άλλωστε έχει δύο ακόμα εξαιρετικούς τερματοφύλακες στο ρόστερ του. Τον Κρίστινσον που ήρθε από την ΑΕΛ και είναι βασικός στην εθνική Ισλανδίας και τον νεαρό Τζολάκη, που αποτελεί τεράστιο πρότζεκτ για τον σύλλογο. Για τον δεύτερο μάλιστα ο προπονητής του έχει εξαιρετικά καλή άποψη και θεωρεί πως θα μπορεί πολύ σύντομα να γίνει Νο1!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πίεση σε Μαρτίνς, δεν… άκουσαν Μαρινάκη – Τι συμβαίνει με Σεμέδο – Προβληματισμός για το… πουλέν!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags