Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πίεση σε Μαρτίνς, δεν… άκουσαν τον Μαρινάκη – Τι συμβαίνει με Σεμέδο
| 2021-02-21 22:40:00

Πίεση σε Μαρτίνς, δεν… άκουσαν Μαρινάκη – Τι συμβαίνει με Σεμέδο – Προβληματισμός για το… πουλέν!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πίεση σε Μαρτίνς, δεν… άκουσαν Μαρινάκη – Τι συμβαίνει με Σεμέδο – Προβληματισμός για το… πουλέν!

Ολυμπιακός: Οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό είναι τεράστιες, με τον κόσμο και τη διοίκηση της ομάδας να απαιτούν να τη βλέπουν να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να νικά οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ελλάδα.

Αυτό είναι δεδομένο και πέφτει πολύ συχνά στο... τραπέζι, ακόμα και σε μια σεζόν απόλυτης "ερυθρόλευκης" κυριαρχίας, όπως είναι η φετινή. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στους 16 του Europa League και έχει ρίξει όλο το βάρος στη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν (25/2), ωστόσο τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα με Παναθηναϊκό και Άρη ξένισαν αρκετούς στον Πειραιά. Οι Ερυθρόλευκοι ήθελαν το αήττητο πρωτάθλημα, που χάθηκε με την ήττα στη Λεωφόρο, και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέβαλλε πρόστιμο στους παίκτες για τη μοναδική τους εγχώρια ήττα μέσα στη σεζόν!

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι καταδικασμένος να ζει με αυτή την πίεση, ακόμα κι όταν παίρνει μια φαινομενικά σωστή απόφαση, δηλαδή να ξεκουράσει πολλούς βασικούς παίκτες ενόψει ενός σημαντικού ευρωπαϊκού ματς. Ακόμα και με τη... δικαιολογία των αρκετών αλλαγών στην ενδεκάδα, η εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη αποτέλεσε αντικείμενο προβληματισμού.

Όχι τόσο για την ισοπαλία, αλλα κυρίως για την ατυχία (τραυματισμοί Μπρούμα πριν το ματς, Βρουσάι-Παπασταθόπουλου κατά τη διάρκεια) και το ότι ορισμένοι παίκτες-κλειδιά δείχνουν να έχουν "σκάσει" από τα συνεχή ματς. Η αστάθεια στην απόδοση του Σα για ένα ακόμα ματς χτύπησε "καμπανάκι", όπως και κάποιες επιπολαιότητες του Σεμέδο. Κορυφαία όλων ο... συνδυασμός των δύο Πορτογάλων για παρ'ολίγον αυτογκόλ, που οδήγησε στον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου και πιθανότατα θα αναγκάσει τον Μαρτίνς να πάει και στην Ολλανδία με μόλις δύο διαθέσιμους στόπερ (Σεμέδο, Μπα).

Προβληματισμός υπάρχει και για τους δύο αριστερούς μπακ της ομάδας. Λιγότερο για τον Χολέμπας, που λογίζεται ως αναπληρωματικός και η μέτρια εμφάνισή του με τον Άρη ήρθε μετά από διάστημα αγωνιστικής απραξίας, και περισσότερο για τον Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός εντυπωσίασε και μπήκε αμέσως στην ενδεκάδα του Μαρτίνς μετά τη μεταγραφή του, αλλά δεν είναι το ίδιο σταθερός στα τελευταία παιχνίδια. Κόντρα στον Άρη, έκανε ένα από τα "εύκολα" λάθη που τον χαρακτηρίζουν τώρα τελευταία, χάνοντας τον Μπρούνο στη φάση από την οποία προήλθε το γκολ.

Σα να μην έφτανε στον Μαρτίνς που κοντεύει να... ξεμείνει από αμυντικούς ενόψει Αϊντχόφεν, βλέπει και τους περισσότερους εξ' αυτών να μοιάζουν σκασμένοι και σε "κακό φεγγάρι" πριν από το ματς της χρονιάς. Εντούτοις, είναι στο χέρι τους είναι να γυρίσουν από την Ολλανδία με την πρόκριση και να πάρουν μεγάλη ψυχολογική ανάσα.

ΥΓ.: Όποιος έχει ξεγράψει από τώρα τον Άρη στο Κύπελλο κάνει μεγάλο λάθος. Με τον Ολυμπιακό ακόμα πιο φορτωμένο από παιχνίδια στις αρχές Μαρτίου, οι Θεσσαλονικείς έχουν όλα τα φόντα να ανατρέψουν το εύθραυστο 2-1. Ειδικά αν ο Ολυμπιακός κατεβεί με αλλαγές, ο Άρης έδειξε σήμερα το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σκασμένος" ο Μαρτίνς με κορυφαίο άσο - "Πληγώνει" τον Ολυμπιακό - Τον… πετάει εκτός 11αδας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags