Facebook Pixel Κώστας Μανωλάς - Ολυμπιακός: Αποφασίσμένος να επιστρέψει στο Λιμάνι!
| 2021-02-24 10:00:00

Αποκάλυψη-βόμβα για Μανωλά και Ολυμπιακό - Συνάντηση με Μαρινάκη - Επιστρέφει στο Λιμάνι!

BoxtoBox
Αποκάλυψη-βόμβα για Μανωλά και Ολυμπιακό - Συνάντηση με Μαρινάκη - Επιστρέφει στο Λιμάνι!

Κώστας Μανωλάς - Ολυμπιακός: Διάβασα προσεκτικά τις Μιχείες του Ευάγγελου και την αποκάλυψη στο Sportdog.gr σχετικά με την παρουσία του Κώστα Μανωλά στη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Γ.Καραϊσκάκης στο ματς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν. Και φυσικά δεν έκανε λάθος.

Λόγω covid-19 είναι πιο δύσκολο πια να… σταμπαριστούν όσοι φιλοξενούνται σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ναι μεν είναι περιορισμένος ο αριθμός των ατόμων αλλά, την ίδια στιγμή, είναι περιορισμένη και η πρόσβαση των αδιάκριτων βλεμμάτων…

Τι έκανε ο Κώστας Μανωλάς στο γήπεδο; Το προφανές. Αποφάσισε να σπαταλήσει ελεύθερο χρόνο βλέποντας ένα ευρωπαϊκό ματσάκι του αγαπημένου του, πια, Ολυμπιακού. Ωστόσο, για μένα η επιλογή του Κώστα να βρεθεί δίπλα στον Ολυμπιακό σε σημαντικό ευρωπαϊκό βράδυ αποτέλεσε και, τρόπον τινά, υπενθύμιση / επιβεβαίωση των συναισθημάτων του για τους Πειραιώτες.

Κι επειδή αυτά τα συναισθήματα είναι έντονα και η εκτίμηση αμοιβαία, δεν έχω ΚΑΜΙΑ αμφιβολία πως ο Μανωλάς θα γίνει ξανά παίκτης του Ολυμπιακού. Το πότε απομένει να μάθουμε.

Το «αν» δεν τίθεται σε αμφιβολία αφού έχει αντικατασταθεί από το «θα». Να θυμίσω ότι το προσεχές καλοκαίρι φτάνει τα πρώτα -άντα, κλείνει τα 30 δηλαδή. Άρα δεν είμαστε και τόσο μακριά από τη μεγάλη επιστροφή. Πως το είχε πει ο Σβαρτσενέγκερ στον πρώτο (και καλύτερο) Εξολοθρευτή; I’ll be back. Ε, αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξαν τα δημοσιογραφικά γραφεία - "Κλέβει" παίκτη από Ολυμπιακό ο Μελισσανιδης - Όλη η αλήθεια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags