Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σούπερ ανάλυση στο sportdog για Σανκαρέ -Eίχε απασχολήσει και τους Πειραιώτες
| 2021-02-25 10:00:00

"Θα κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟ, γι’ αυτό δεν πήγε Ολυμπιακό - Περαστικός ο…" - Αποκάλυψη για Μολό!

του Γιώργου Κτενά
"Θα κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟ, γι’ αυτό δεν πήγε Ολυμπιακό - Περαστικός ο…" - Αποκάλυψη για Μολό!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σούπερ ανάλυση στο sportdog για Σανκαρέ, που το περασμένο καλοκαίρι είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, αλλά και για τους Νιάς, Ενμπαγκοτό, Μολό και Ντρεοσί, έκανε o Ντίνος Ανδριανόπουλος.

Άριστος γνώστης τόσο του γαλλικού ποδοσφαίρου όσο και του ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στα θέματα που έχει ο Σανκαρέ στην καριέρα του, στον περαστικό Νιάς και το ταβάνι του Ενμπαγκοτό, αλλά και στην καλύτερη χειμερινή μεταγραφή των πράσινων: Τον Μολό! 

"Για αυτό έχει μεταπτώσεις ο Σανκαρέ - Θα έπιανε στον Ολυμπιακό - Παίζει και εξτρέμ"

"Είναι παίκτης ψυχολογίας ο Σανκαρέ, έχει δείξει ότι θέλει να νιώθει απαραίτητος αλλά έχει και μεταπτώσεις στην απόδοσή του. Η πολύ καλή του σεζόν ήταν στην Μπορντό και μάλιστα ήταν παράξενο ότι είχε βρεθεί εκτός όταν έπαιζε πολύ καλά. Προφανώς είχε συμβεί αυτό για εξωαγωνιστικούς λόγους. Από τη στιγμή που δεν μπορούσε να βρει κάτι καλό στη Γαλλία, του είπαν ότι θα είναι πρωταγωνιστής στη ΤΣΣΚΑ Σόφιας και για αυτό επέλεξε να παίξει εκεί μπάλα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος. 

Το περασμένο καλοκαίρι η περίπτωσή του είχε "παίξει" και για τον Ολυμπιακό, αλλά είχε προτιμηθεί η λύση του Εμβιλά.

"Θα μπορούσε να είχε πιάσει στον Ολυμπιακό αν είχε έρθει τότε, αλλά στον Παναθηναϊκό μπορεί να είναι σημείο αναφοράς ενώ στον Ολυμπιακό όχι. Κι αυτός το χρειάζεται πολύ αυτό, να νιώθει δηλαδή σημαντικός. Στον Παναθηναϊκό μπορεί να κάνει τη διαφορά αλλά το θέμα είναι ότι χρειάζεται και διάρκεια. Και δεν ξέρω αν θα μπορέσει φέτος να την έχει, δεδομένου ότι υστερεί σε φυσική κατάσταση. Δεν ξέρω αν μέχρι να φτάσει στο 100% θα συνεχίσει με ανοδική πορεία ή θα χαθεί. Η θέση του είναι εκείνη του εσωτερικού μέσου και μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ κατά περίσταση".

"Περαστικός ο Νιάς - Ταβάνι ο Ενμπαγκοτό - Πρόβλημα Ντρεοσί με Μπόλονι αν..."

Ποια είναι η άποψή σου για τους άλλους δύο που ήρθαν στον Παναθηναϊκό και έχουν καριέρα στη Γαλλία;

"Ο Νιάς είναι μικρός και εξελίξιμος, καλός και με προοπτικές. Θα περάσει και θα φύγει όμως, η Λιλ δεν έχει βάλει καν οψιόν αγοράς. Ο Ενμπαγκοτό είναι σταθερά καλός αλλά όχι αυτός που θα κάνει την υπέρβαση. Βέβαια στην Ελλάδα μπορεί να ξεχωρίσει αλλά στη Γαλλία δεν ήταν τίποτα φοβερό".

Γνωρίζεις καλά και τον Ντρεοσί από τη θητεία του στη Γαλλία, η αλήθεια είναι ότι κινήθηκε στοχευμένα και έφερε τον Γενάρη τρεις παίκτες στον Παναθηναϊκό που με τη μία έγιναν 11αδάτοι.

"Είναι έμπειρος ο Ντρεοσί αλλά νομίζω ότι όσο έχει διακριτό ρόλο με τον Μπόλονι, θα είναι όλα μια χαρά. Αν αλλάξει αυτή η κατάσταση θα υπάρξει πρόβλημα. Ο Ντρεοσί έχει δουλέψει και ως προπονητής και αν αρχίσει να εμπλέκεται στη δουλειά του Μπόλονι, ίσως υπάρξει πρόβλημα. Αλλά νομίζω ότι θα τα πάνε μια χαρά γιατί έχουν συνεργαστεί ξανά και γνωρίζουν τι χρειάζεται να κανουν".

"Για αυτό ανέβηκε ο Μολό - Μεταμορφωμένος - Η καλύτερη μεταγραφή του Γενάρη"

Τέλος, θέλω να μου πεις για τον Μολό, ένα λαχείο που τράβηξε το Τριφύλλι και φαίνεται ότι του κληρώνει τελικά τους τελευταίους 3,5 μήνες σε άλλη θέση από αυτή που έκανε καριέρα.

"Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι μοιάζει μεταμορφωμένος, ακριβώς επειδή δεν είναι απομονωμένος με τόσους Γάλλους που υπάρχουν τώρα στην ομάδα και προφανώς του δίνουν ώθηση. Νομίζω ότι κατάλαβε γρήγορα ότι ή θα αλλάξει και θα προσαρμοστεί ή θα χαθεί. Στην ηλικία του και με τόσο καιρό αγωνιστική απραξία, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει; Θεωρώ ότι αυτός είναι, ίσως, η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού τον Γενάρη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν τον… Ολυμπιακό "έκοψε" ο Μπόλονι από ΠΑΟ - Να τι έγινε με Μαρινάκη - Τρελά λεφτά στην Ξάνθη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags