Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Πρώτη νίκη ΠΑΟΚ σε… ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-25 20:32:00

Πρώτη νίκη ΠΑΟΚ σε… ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – Τι ακριβώς έγινε – Έξαλλοι στον Άρη

Sportdog Team
Πρώτη νίκη ΠΑΟΚ σε… ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – Τι ακριβώς έγινε – Έξαλλοι στον Άρη

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης (25/2) η συνεδρίαση της Επιτροπής των νομικών της Super League για την τελική πρόταση της διοργανώτριας αρχής αναφορικά με το νέο αθλητικό νόμο που είναι σε διαβούλευση και υπερψηφίστηκε από τις ομάδες να μη γίνει αποδεκτό το ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Λίγες μέρες πριν, στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών της Λίγκας, είχε αποφασιστεί να συσταθεί επιτροπή νομικών των ομάδων, με σκοπό να μελετήσουν και να αποφασίσουν σχετικά με τις επίμαχες διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου.

Η Super League παρείχε την εξουσιοδότηση και έτσι το απόγευμα της Πέμπτης η επιτροπή συνεδρίασε με σκοπό να καταλήξει στις τελικές προτάσεις γύρω από το θέμα. Ανάμεσα σε αυτά που προτάθηκαν, υπήρξε και πρόταση των ανθρώπων του “δικέφαλου του Βορρά” ώστε να μην γίνει αποδεκτή η τροποποίηση της ισχύουσας νομοθεσίας για το ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάτι που τελικά και υπερψηφίστηκε.

Στην πρόταση ψήφισαν υπέρ 8 ΠΑΕ (σ.σ. ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, Λαμία), ενώ αντίθετοι ήταν ο Ολυμπιακός και ο Άρης με τους Ατρόμητος, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα να ψηφίζουν λευκό και την ΑΕΛ να απέχει. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags