Facebook Pixel Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός: "Τρελαμένος" με την πρόκριση ο Χασάν - Αποκάλυψη για το ημίχρονο - Ποιον θέλει για αντίπαλο! (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-26 00:22:00

"Τρελαμένος" με την πρόκριση ο Χασάν - Αποκάλυψη για το ημίχρονο - Ποιον θέλει για αντίπαλο! (vid)

Sportdog Team
"Τρελαμένος" με την πρόκριση ο Χασάν - Αποκάλυψη για το ημίχρονο - Ποιον θέλει για αντίπαλο! (vid)

Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός: Ο λυτρωτής του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, μίλησε στην Cosmote TV για την μεγάλη πρόκριση των Ερυθρόλευκων και για το ποιον αντίπαλο θέλει στη συνέχεια.

Αναλυτικά ο Χασάν μίλησε για:
 
Την πρόκριση του Ολυμπιακού:
 Ναι. Είναι μία πολύ ξεχωριστή βραδιά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Τα δώσαμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα και να είμαστε ευτυχισμένοι.

Το ποιο είναι το μυστικό του: Είναι το να ζεις το ματς μέχρι το τέλος και να το πιστεύεις. Ήμασταν στεναχωρημένοι μετά το 2-0 αλλά συζητήσαμε και είπαμε δεν τελείωσε τίποτα. Μας μίλησε ο προπονητής και οι έμπειροι παίκτες στο ημίχρονο και είπαμε ότι πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Είχαμε ατυχίες με δοκάρια αλλά τα καταφέραμε.

Το ποιον θέλει για αντίπαλο: Όχι, δεν έχω προτίμηση. Θα ήθελα να παίξω με μεγάλη ομάδα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να παίξουμε με μεγάλο σύλλογο. Όποια και εάν θα είναι η κλήρωσή μας είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags