Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Αυτά θα πρέπει να προσέξουν οι Πειραιώτες για να προκριθούν
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-26 15:30:00

"1-3 ημίχρονο με Άρσεναλ - Θα σε καταπιούν ζωντανό οι Άγγλοι αν... - Αυτούς να μην βάλει ο Μαρτίνς"!

του Γιώργου Κτενά
"1-3 ημίχρονο με Άρσεναλ - Θα σε καταπιούν ζωντανό οι Άγγλοι αν... - Αυτούς να μην βάλει ο Μαρτίνς"!

Ολυμπιακός -  Άρσεναλ: Ανάλυση στο sportdog από τον Αντώνη Τσούτη, που γνωρίζει άριστα το αγγλικό ποδόσφαιρο, για τους Κανονιέρηδες και την υπόθεση πρόκριση στους "8" του Europa League. 

"Θέμα στην άμυνα η Άρσεναλ - Αυτό να προσέξει ο Ολυμπιακός - Ο Αρτέτα διέλυσε την..."

"Είναι ομάδα που αναγκαστικά θα το ψάξει όσο μπορεί, γιατί έχει μείνει πολύ πίσω στην Αγγλία για να κυνηγήσει θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ με άλλον τρόπο πλην της κατάκτησης του Γιουρόπα Λιγκ. Σε σχέση με την αρχή της σεζόν έχει βελτιωθεί πολύ. Ο Αρτέτα διέλυσε την αρρώστια στα αποδυτήρια. Έβαλε πιτσιρικάδες μέσα, πήρε και τον Όντεγκααρντ που είναι 8αρο-10άρι. Το θέμα της είναι στην άμυνα όμως. Εκεί χωλαίνει και πρέπει να το προσέξουν οι Ερυθρόλευκοι. Τα άκρα της είναι σχετικά καλά", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Α. Τσούτης στο sportdog.

" 1-3 στο ημίχρονο με Άρσεναλ - Θα σε καταπιούν ζωντανό οι Άγγλοι αν... -  Αυτούς να μην βάλει ο Μαρτίνς"

Τι πιστεύεις για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό;

"Πιστεύω ότι θα γίνουν ματς-ροντέο. Θα γίνουν παιχνίδια επιπέδου Αϊντχόφεν, μόνο που η Άρσεναλ έχει καλύτερο προπονητή. Ο Αρτέτα είναι πιο σωστά διαβασμένος, έχει φάει και το περσινό αγγούρι. Νομίζω ότι θα το δει πιο προσεκτικά και ώριμα. Είναι 50-50, τα σπόρια δεν θα τα έδινα σε κανέναν. Αν υπήρχε η Άρσεναλ στο πρώτο ημίχρονο του εντός έδρας αγώνα τού Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν, το σκορ θα ήταν 1-3. Δε νομίζω ότι ο Μαρτίνς θα το παει στο φουλ ρίσκο, ξέρει τις αδυναμίες της ομάδας του. Αν έχεις απέναντί σου Σακά, Όντεγκααρντ, Λακαζέτ κ.λπ. δεν παίζεις φουλ επίθεση. Ίσως είναι καλό το γεγονός ότι η ρεβάνς θα γίνει Emirates".

Τέλος, πες μου πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός;

"Δεν μπορείς να βάλει αργούς παίκτες, θα σε καταπιούν ζωντανό οι Άγγλοι. Δεν ξέρω ποιες επιλογές θα κάνει, αν και χθες εναντίον της Αϊντχόφεν είδα γρήγορη μεσοεπιθετική τριάδα. Με την Αϊντχόφεν είχαν καλό τρανζίσιον αλλά η άμυνα των Ολλανδών ήταν επιπέδου Αστέρα Τρίπολης και, ίσως, χειρότερη. Θέλει ταχύτητα και υπομονή, δεν συμφέρει στα ματς με τετοιες ομάδες να πας σε τρελό ρυθμό. Όσο εύκολα μπορείς να κάνεις τη ζημία, άλλο τόσο μπορείς να την πάθεις εσύ". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά τα κάνει ο Χασάν και πριν 20 χρόνια ο Σόλσκιερ! Ποιους εξέθεσε ο Ζάχαβι-Είναι... χαμηλοτάβανος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags