Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Με αυτόν... τρελάθηκε από το ντέρμπι της Λεωφόρου ο Πάουλο Σόουζα!
| 2021-03-01 09:30:00

Με αυτόν "τρελάθηκε" στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ο Πάουλο Σόουζα - Μεγάλη ανατροπή και... εκτόξευση!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Με αυτόν "τρελάθηκε" στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ο Πάουλο Σόουζα - Μεγάλη ανατροπή και... εκτόξευση!

ΑΕΚ – Νταμιάν Σιμάνσκι: Την προηγούμενη αγωνιστική ξελάσπωσε την ΑΕΚ σχεδόν από βέβαιη ήττα. Ο Αστέρας προηγήθηκε με 2-0 μέσα στο ΟΑΚΑ και με δύο προσωπικά του γκολ ο Νταμιάν Σιμάνσκι έσωσε την ομάδα του από έμφραγμα.

Ο Πολωνός μέσος ήταν ανεβασμένος και απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο! Ανασταλτικά αλλά και επιθετικά πήρε άριστα. Έκλεβε και μοίραζε μπάλες. Είχε συμμετοχή στο γκολ της ισοφάρισης, αφού αυτός ήταν που έδωσε την ασίστ στον Λιβάι Γκαρσία για την ισοφάριση. Ο 25χρονος αμυντικός χαφ κλήθηκε σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία (χωρίς Σιμόες, Γαλανόπουλο και Σάκχοφ ανέτοιμο) να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Και το κατάφερε, δικαιώνοντας την επιλογή της ΑΕΚ να πληρώσει 1,3 εκατ.Ευρώ στην Αχμάτ για να τον αποκτήσει. Ο παίκτης έχει μεγάλο κίνητρο να παίζει και να δείχνει σπουδαία πράγματα στο γήπεδο! Και αυτό γιατί με τις εμφανίσεις που κάνει χτυπά την πόρτα της εθνικής ομάδας της Πολωνίας. Οι συμπατριώτες του μάλιστα έχουν μείνει άναυδοι με το γεγονός, ότι η ΑΕΚ πήρε επιθετικά οφέλη από τον ποδοσφαιριστή, αφού τον γνώριζαν καθαρά για τα ανασταλτικά του προσόντα.

«Θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό παίκτη για τον νέο προπονητή της Εθνικής Πολωνίας, Πάουλο Σόουζα. Επειδή ο κορυφαίος Πολωνός αμυντικός μέσος, ο Γιάτσεκ Γκοράλσκι τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Σιμάνσκι έχει μία απροσδόκητη ευκαιρία για το Euro», ανάφερε στο Sportdog ο Πολωνός δημοσιογράφος Πρμίετσεκ Γκάζλερ.

Ο Σιμάνσκι συνολικά μετρά 9 παιχνίδια φέτος στη Super League, καθώς προερχόταν από τραυματισμό στον αχίλλειο που τον άφησε για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Με το φορμάρισμά του δίνει λύσεις στην ομάδα του και ανεβάζει τις ποδοσφαιρικές μετοχές του. Μακάρι οι μάχες που δίνει με την ΑΕΚ να του ανοίξουν τον δρόμο για το ομοσπονδιακό συγκρότημα της πατρίδας του. Το αξίζει και με το παραπάνω.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags