Facebook Pixel Ατλέτικο Μαδρίτης - Primera Division: Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο Μαδρίτης
| 2021-03-01 00:18:00

Δεν θέλει να το χάσει – Τυφώνας η Ατλέτικο πέρασε και από το Βιγιαρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν θέλει να το χάσει – Τυφώνας η Ατλέτικο πέρασε και από το Βιγιαρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Primera Division:Τρία παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα και τέσσερα συνολικά, μαζί την ήττα από την Τσέλσι για το Champions League, ήταν πολλά για τους Ροχιμπλάνκος και το απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα του Σιμεόνε, πέρασε με τον τρόπο που όλοι ξέρουμε, και από το Benito Villamarine κερδίζοντας κυνικά με 2-0 τη Βιγιαρεάλ (25’ Σάβιτς, 69’ Ζοάο Φέλιξ) και παρέμεινε πρώτη με 5 βαθμούς μπροστά από την Μπαρτσελόνα και 6 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, όμως οι Κολτσονέρος έχουν μάθει ποιος είναι ο τρόπος να παίρνουν τα παιχνίδια. Ο Σιμεόνε επέμεινε να αγωνίζεται με 3 στόπερ, με έμφαση στην άμυνα, όμως άνοιξε το σκορ στο 25’ με αυτογκόλ του Πεντράθα μετά από κεφαλιά του Σάβιτς και απόκρουση του Σέρχιο Ασένχο, με το τέρμα να καταλογίζεται τελικά στον Μαυροβούνιο. Οι γηπεδούχοι παρά την κατοχή της μπάλας δεν είχαν σημαντικές ευκαιρίες, όμως στο 35’ ο Ζεράρδ Μορένο έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση.

Στο 69’ ο Ζοάο Φέλιξ έκανε το 2-0 με φανταστικό βολέ, τελειώνοντας πρακτικά το ματς. Η Βιγιαρέαλ θα μπορούσε να ξαναμπεί στον αγώνα αν ο Μπάκα στο 78’ και ο Μπάενα στο 82’ δεν σπαταλούσαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν με τον δεύτερο να σημαδεύει το δοκάρι του Όμπλακ. Το τελικό σφύριγμα είχε ως αποτέλεσμα η Ατλέτικο Μαδρίτης να πάρει τους 3 βαθμούς και να στρέφεται στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας για την Primera Division, με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags