Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία στο "Καμπ Νου"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-01 13:13:00

Έσκασε τώρα: Είδηση-ΣΟΚ σε τεράστια ομάδα μεσημέρι Δευτέρας - Συνέλαβαν τον...

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Είδηση-ΣΟΚ σε τεράστια ομάδα μεσημέρι Δευτέρας - Συνέλαβαν τον...

Μπαρτσελόνα: Έφοδο στα γραφεία των "μπλαουγκράνα" στο "Καμπ Νου" έκαναν στις 9 το πρωί της Δευτέρας οι αρχές της Ισπανίας και όπως προκύπτει από τα ισπανικά ΜΜΕ, συνέλαβαν τον πρώην πρόεδρο των Καταλάνων, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου!

Εκτός του Μπαρτομέου έχουν συλληφθεί επίσης ο Όσκαρ Γκράου, CEO της Μπαρτσελόνα, ο Ραμά Γκόμεζ Πόντι, επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας και ο Χάουμε Μασφερέρ, συνεργάτης του Μπαρτομέου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι έρευνες της αστυνομίας αφορούν στο περίφημο σκάνδαλο με τα social media και των λογαριασμών που φέρονται να πληρώνονταν από τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου για να κάνουν κριτική και ενίοτε να βρίζουν τους παίκτες της ομάδας, όπως τον Λιονέλ Μέσι και τον Ζεράρ Πικέ.

Το παραπάνω θέμα ήταν και ένας από τους λόγους που ο Μέσι ήθελε να αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα, βλέποντας να υπάρχουν "έχθρες" στο εσωτερικό του συλλόγου.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι αρχές έχουν προχωρήσει ήδη σε ανακρίσεις υπαλλήλων στα γραφεία της Μπαρτσελόνα και αναμένονται περισσότερα νέα μέσα στη μέρα.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags