Facebook Pixel Παναγιώτης Ρέτσος: Συνέντευξη για Ολυμπιακό και Εθνική
| 2021-03-02 02:31:00

Ατακάρες Ρέτσου: "Ας παίξω και σέντερ φορ στην Εθνική" - Τί είπε για Ολυμπιακό, Ανδρούτσο και Τσιμίκα

Sportdog Team
Ατακάρες Ρέτσου: "Ας παίξω και σέντερ φορ στην Εθνική" - Τί είπε για Ολυμπιακό, Ανδρούτσο και Τσιμίκα

Παναγιώτης Ρέτσος: Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Ρέτσος για την παρουσία του στο γαλλικό πρωτάθλημα. 

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής παραχώρησε συνέντευξη στους eyap.gr, όπου ερωτήθηκε για τον Ολυμπιακό. 

"Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα στην οποία μεγάλωσα. Ήμουν εκεί από πολύ μικρή ηλικία. Εκεί έκανα το πρώτο συμβόλαιό μου και κατάφερα να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα ενός συλλόγου που αγαπώ. Φυσικά και παρακολουθώ στενά και τον Ολυμπιακό και τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως ο Ανδρούτσος που είναι και φίλος μου. Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, σίγουρα είναι ωραίο συναίσθημα να αγωνίζεσαι στη χώρα σου, όμως δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε το ελληνικό πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια δεν μου έλειψε καθόλου!", ανέφερε για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Παράλληλα ρωτήθηκε για τη θέση του και την πιθανότητα να κληθεί στην εθνική. "Η θέση μου είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, εκεί μου αρέσει να αγωνίζομαι, εκεί πιστεύω ότι μπορώ να αναδειχθώ και να εξελιχθώ ακριβώς όπως θέλω να εξελιχθώ. Μπορώ να παίξω και στις άλλες θέσεις της άμυνας, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχω την ανάλογη πορεία όπως θα έχω από τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Η αλήθεια είναι ότι μετά τον Τοροσίδη έχουνε παίξει αρκετοί ως δεξιά μπακ αλλά τώρα βλέπουμε το Μιχάλη Μπακάκη οποίος αγωνίζεται αρκετές φορές, είδαμε και τον Χατζηδιάκο, ο οποίος είναι κεντρικός αμυντικός κανονικά, αλλά παίζει και δεξιά. Τώρα βλέπουμε και έναν φίλο μου, τον Θανάση τον Ανδρούτσο, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό σαν δεξί μπακ και έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια και πιστεύω ότι του αξίζει μία θέση στην εθνική αυτή τη στιγμή να αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Από κει και πέρα άμα είναι για την Εθνική Ελλάδος ας παίξω και σέντερ φορ, που λέει ο λόγος. Ήταν μεγάλη μου τιμή που αγωνίστηκα τόσο μικρός και πιστεύω ότι θα γίνει ξανά σύντομα, αρκεί να είμαστε καλά. Πάντα είναι μέσα στους στόχους μου η εθνική", είπε και στη συνέχεια μίλησε με σιγουριά, ότι ο Φαν'τ Σιπ θα τον καλέσει.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στους eyap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags