Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Πώς "σκοτώνει" τον Καγκάβα ο Πάμπλο Γκαρσία;
| 2021-03-02 11:30:00

Ο Πάμπλο... σκοτώνει τον Καγκάβα - Έκπληξη Φαν’τ Σιπ στην Εθνική - "Έγκλημα" με Λιβάγια για 300.000!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ο Πάμπλο... σκοτώνει τον Καγκάβα - Έκπληξη Φαν’τ Σιπ στην Εθνική - "Έγκλημα" με Λιβάγια για 300.000!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Τρία πολύ δυνατά παρασκήνια φιλοξενεί η στήλη «GOALάρες» του Sportdog και αφορούν τον Δικέφαλο και τη διαχείριση του Σίντζι Καγκάβα από τον Πάμπλο Γκαρσία, τις… selfies του Τζον Φαν΄τ Σιπ στη Λεωφόρο και το μεγάλο λάθος της Ένωσης με τον Μάρκο Λιβάγια!

1η) Τον Καγκάβα ποιός τον πήγε στον ΠΑΟΚ. Γιατί σίγουρα δεν ήταν επιλογή Πάμπλο Γκαρσία αλλά μεταγραφή... ανοχής, για εμπορικούς λόγους (ιαπωνική αγορά γαρ)! Αυτό κάνει μπαμ από το πως διαχειρίζεται ο Ουρουγουανός κόουτς τον διάσημο παίκτη του. Τον έχει ως αλλαγή... πολυτελείας, όταν τα ματς έχουν κριθεί. Μόνο που ο Καγκάβα δεν είναι για να κουβαλάει την μπάλα, όταν μάλιστα ψάχνει ακόμη να βρει ρυθμό ο άνθρωπος. Ο "Παμπλάρας" έτσι όπως χρησιμοποιεί τον Καγκάβα είναι σαν να τον... σκοτώνει!

2η) Στο "Απόστολος Νικολαίδης" πέρασε το βράδυ του, της Κυριακής, ο Φαν Σχιπ. Πρέπει πάντως να σκυλοβαριόταν αφού κάποια στιγμή τον έπιασε το τηλεοπτικό πλάνο να κοιτάει το κινητό του και να βγάζει...σέλφι!! Ούτε σε πανηγύρι να βρισκόταν... Αν και πήγε για τους Αλεξανδρόπουλο, Ιωαννίδη αλλά και για να δει τον Σβάρνα ως δεξιό μπακ. Κακές ιδέες του βάζει πάντως ο Χιμένεθ. Παρεμπιπτόντως ο σταθερός Διούδης πάει για βασικός στην Εθνική. Με τους Μπάρκα/Πασχαλάκη... εξαφανισμένους και τον Βλαχοδήμο επηρεασμένο από το κακό φεγγάρι της Μπενφίκα...

3η) Ντεμπούτο του Λιβάγια στην Κροατία με ασίστ - πάρε και βάλτο, στο μεγάλο διπλό της Χάιντουκ στο ντέρμπι, στην έδρα της Ριέκα. Ένα βράδυ μετά στην "Λεωφόρο" και στο αθηναϊκό ντέρμπι ο Καρίμ ήταν σαν την καλαμιά στον κάμπο στην επίθεση της ΑΕΚ και στον πάγκο δυο πιτσιρικάδες φορ οι Χριστόπουλος και Κοσσίδης! Με τον Ολιβέϊρα να λείπει πάρα πολύ, ακόμη κι αν ξεκινούσε από τον πάγκο, η απώλεια του Κροάτη... εκθέτει για μια ακόμη φορά την διοικητική ηγεσία της Ένωσης.

Με τον Καρίμ εδώ και ένα μήνα να κάνει κοιλιά (λες και του λείπει ο Λιβάγια) με τον Ολιβέϊρα να έχει την ευπάθεια στους κοιλιακούς/προσαγωγούς και με το σύνδρομο των τραυματισμών να πλήττει από το ξεκίνημα του 2021 το "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο, ο Κροάτης επιθετικός έπρεπε να είχε μείνει στο ρόστερ μέχρι τον Ιούνιο. Κι ας πήγαινε τότε όπου ήθελε τσάμπα, ακόμη και στον Ολυμπιακό! Ο Λιβαγια με όλους τους αστερίσκους ήταν πολύτιμος στην τρέχουσα σεζόν για την ΑΕΚ, στην μάχη της 2ης θέσης και του Κυπελλικού  τίτλου. Φανταστείτε τι σκόνη θα σηκωθεί αν κάτι στραβώσει και βρεθεί στα πιτς και ο Ανσαριφάρντ. Και όλα αυτά για να γλιτώσεις 300 χιλιαρικα!!AEK όμως, είσαι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα για ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Ράσταβατς για ομάδα του Big4 - Απίθανο τι έκανε ο Κούγιας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags