Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Σενάρια για απομάκρυνση του Ουρουγουανού
| 2021-03-02 15:00:00

"Θα κρατήσει Γκαρσία ο Σαββίδης αν… - Καλά έκαναν με Ουάρντα" - Αποκάλυψη για Χρήστο Τζόλη!

του Γιώργου Κτενά
"Θα κρατήσει Γκαρσία ο Σαββίδης αν… - Καλά έκαναν με Ουάρντα" - Αποκάλυψη για Χρήστο Τζόλη!

ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Υπήρξαν σενάρια για το μέλλον του προπονητή, αλλά ο Δημήτρης Μήτογλου σχολίασε στο sportdog ότι πρέπει να μείνει!

Η διοίκηση του Δικέφαλου, άλλωστε, στηρίζει τον προπονητή και όπως αναφέρει ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου (και πατέρας τού Ντίνου Μήτογλου) ότι πρέπει πάση θυσία να νικήσει στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη.

"Δύσκολα τη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ - Δεν του βγήκαν σε καλό οι..." - Να μείνει ή να φύγει ο Γκαρσία;

"Δεν είναι στα καλύτερά του αυτή τη στιγμή ο Δικέφαλος. Μετά το ατυχές αποτέλεσμα με την Τρίπολη, αφήνει πολλές υπόνοιες ότι ακόμα και τη δεύτερη θέση που πολλοί την ήθελαν, με δυσκολία θα την κατακτήσει. Θεωρώ ότι έκανε πολλές αλλαγές στο παιχνίδι με την Τρίπολη και δεν του βγήκε σε καλό. Φάνηκαν αδυναμίες στην ομάδα. Υπάρχουν παιχνίδια, αλλά από την Κυριακή θεωρώ ότι αυτό το ντέρμπι με τον Άρη πρέπει να το κερδίσει πάση θυσία για να ανέβει και η ψυχολογία. Για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο παλαίμαχος άσος.

Υπήρξαν κάποια σενάρια για την παραμονή του Γκαρσία στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα, ποια είναι η δική σας άποψη;

"Σε αυτή τη χρονική στιγμή δεν τίθεται θέμα προπονητή. Ξεκινάει από την αρχή, ολοκληρώνει το ρόστερ όπως θέλει και σε αυτή τη βάση αρχίζει το πρωτάθλημα και η Ευρώπη. Αυτό δεν συνέβη με τον Γκαρσία. Δεν είναι απαραίτητο να μιλάμε για αλλαγή προπονητή αυτή τη στιγμή. Η διοίκηση στηρίζει τον Γκαρσία και αυτό είναι το πιο σωστό και δίκαιο. Σε αυτή την περίοδο οποιαδήποτε αλλαγή δεν θα αποφέρει κάτι καλό αλλά θα φέρει τριβές. Πρέπει να συνεχίσει ο Γκαρσία και παράλληλα αφού γνωρίζει όλο το ρόστερ να εντάξει όλους τους παίκτες που θεωρεί ότι είναι στην πρώτη γραμμή και να μην αφήσει περιθώριο".

"Θα κρατήσει Γκαρσία ο Σαββίδης αν... - Καλύτερος στον ΠΑΟΚ ο Τζόλης - Θα βοηθήσει πολύ ο Ουάρντα αν..."

Μπορεί να μείνει και στην επόμενη μέρα του συλλόγου; 

"Δεν ξέρουμε τη βαθμολογική θέση που θα τερματίσει. Αν δεν πάρει τη δεύτερη θέση θα υπάρξουν τριβές και προβλήματα. Αλλά είναι απόφαση διοίκησης. Τα αποτελέσματα είναι αυτά που θα δείξουν αν θα μείνει στην καρέκλα του. Αν τερματίσει στη δεύτερη θέση πιστεύω ότι θα παραμείνει και θα φτιάξει το ρόστερ όπως θέλει".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τη φετινή παρουσία του Τζόλη. Αλλά για παίκτες όπως ο Ζίβκοβιτς, ο Ουάρντα και ο Κρμέντσικ. 

"Για τον Τζόλη τι να πω, είναι μεγάλο ταλέντο. Όλη η Ευρώπη τον παρακολουθεί, είναι ο καλύτερος στον ΠΑΟΚ. Δικαίως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, είναι το κορυφαίο όνομα. Ο Ζίβκοβιτς βοήθησε και βοηθάει την ομάδα και βάζει ξανά γκολ, κάποια στιγμή έκανε μια κοιλιά βέβαια. Είναι απαραίτητος. Ο Ουάρντα καλά έκανε ο ΠΑΟΚ και τον έφερε στην ομάδα. Ξέρουμε όλοι ότι είναι καλός παίκτης και, παράλληλα, θα βοηθήσει σε πολλά στο κομμάτι μεσοεπιθετικά σε γκολ και ασίστ. Άρα είναι καλός και αν έχει σταθερή αγωνιστική εικόνα θα βοηθήσει πολύ. Δυναμικός φορ ο Κρμέντσικ, η θέση του είναι να δημιουργεί πρόβλημα στους αμυντικούς στον άξονα του γηπέδου. Πολύ καλός παίκτης, με εξαιρετική τεχνική, αλλά σίγουρα θέλει τον χρόνο για να αποδείξει αυτά που θέλει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πάμπλο... σκοτώνει τον Καγκάβα - Έκπληξη Φαν’τ Σιπ στην Εθνική - "Έγκλημα" με Λιβάγια για 300.000!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags