Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιός από τους Βαλμπουενά-Φορτούνη έχει παίξει περισσότερο
| 2021-03-03 10:05:00

Όλα τούμπα με Φορτούνη-Βαλμπουένα - Γιατί τον… ξήλωσε ο Μαρτίνς - Δεν το πιστεύουν ούτε στου Ρέντη!

BoxtoBox
Όλα τούμπα με Φορτούνη-Βαλμπουένα - Γιατί τον… ξήλωσε ο Μαρτίνς - Δεν το πιστεύουν ούτε στου Ρέντη!

Ολυμπιακός: Ποιός από τους Ματιέ Βαλμπουενά και Κώστα Φορτούνη έχει παίξει περισσότερο ως τώρα στη σεζόν ξέρεις; Ώπα, μην βιαστείς να απαντήσεις.

Γιατί είναι διαφορετικό αυτό που συμβαίνει απ' αυτό που πιθανότατα νομίζεις ότι συμβαίνει. Αν δεν κάνω λάθος ήσουν έτοιμος/η να δώσεις την απάντηση: μα φυσικά ο Γάλλος έχει παίξει πιο πολύ. Αν όντως ετοιμαζόσουν να δώσεις αυτή την απάντηση, γελάστηκες.



Πιο πολύ ως τώρα έχει παίξει ο Φορτούνης και αυτό επιβεβαιώνει, για μία ακόμη φορά, πως πέρα από εξαιρετικός προπονητής ο Πέδρο Μαρτίνς είναι και δίκαιος. Τον Γάλλο τον έχει σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ εκτίμηση και για την ποιότητά του και για τον χαρακτήρα του.

Ο «Φόρτου», αντιθέτως, πέρυσι τον είχε προβληματίσει με τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι της κανονικής περιόδου στην Τούμπα (όπου έμεινε στον πάγκο αρχικά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός) και γι'αυτό τον είχε αφήσει στον... πάγο στη συνέχεια ενώ του είχε αφαιρεθεί και το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε συνεννόηση με τη διοίκηση. Κι αφού ζήτησε συγνώμη απ' όλους άρχισε, σιγά σιγά, να τον επαναφέρει.
 
Πλέον ο Φορτούνης και το περιβραχιόνιο φοράει και πολύ αγωνίζεται. Περισσότερο και από τον Βαλμπουενά πια. Αυτή τη στιγμή ο «Φόρτου» έχει 1.703 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις και ο Βαλμπουενά 1.586. Κι αν συνεχίσει ο Κώστας να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος στα ματς θα αυξήσει τη διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφεραν παικταρά στον Μαρτίνς - Ποιον εξέθεσε ο Δουβίκας - Γι’ αυτό νευρίασαν με… Μπέο στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags