Facebook Pixel Κωνσταντίνος Ζέρβας – ΠΑΟΚ: Τι είπε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας για τη "Νέα Τούμπα"
| 2021-03-03 16:55:00

Στα "ουράνια" στον ΠΑΟΚ μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου Θεσ/νίκης - Αυτά είπε για τη "Νέα Τούμπα"

Sportdog Team
Στα "ουράνια" στον ΠΑΟΚ μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου Θεσ/νίκης - Αυτά είπε για τη "Νέα Τούμπα"

Κωνσταντίνος Ζέρβας – ΠΑΟΚ: Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έδωσε ο Δήμαρχος της πόλης όπου μίλησε για πολλά θέματα. Ο "πρώτος πολίτης" της συμπρωτεύουσας αναφέρθηκε τόσο για το νέο γήπεδο του "δικέφαλου του Βορρά" και το εισητήριο διαρκείας του Άρη που προμηθεύτηκε, όσο και για τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης:

Εξελίξεις για τη "Νέα Τούμπα": "Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχει μείνει ένα τελευταίο κομμάτι που θα έρθει σύντομα στο συμβούλιο. Θα υπάρξει μια περίοδος της τελευταίας διαβούλευσης, ενώ τέλος Μαρτίου θα παρθεί η τελευταία έγκριση των πολεοδομικών όρων. Αυτό όμως είναι το τελευταίο στάδιο. Πιστεύω πως θα πάμε ομόφωνα. Σε μια δημοκρατία υπάρχουν πάντα διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες σε κάποιες λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω θα πάμε ομόφωνα".

Για την αύξηση των κρουσμάτων και τα νέα μέτρα: "Ενημερώνομαι και εγώ ότι έχουμε μια αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων. Οι ΜΕΘ στην πόλη, δεν πιέζονται τόσο όπως τον Νοέμβρη ή όπως στην Αθήνα. Το είχα ξανά πει, το κακό βρίσκεται δίπλα μας. Το καλό είναι ότι έχει εμβολιαστεί  ένα κομμάτι των γιατρών και των νοσηλευτών αλλά και ένα μεγάλο μέρος των μεγάλων ηλικιών. Σιγά σιγά, υπάρχει και ανοσία αλλά σε περίπτωση που το πράγμα ξεφύγει, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και με γρήγορα αντανακλαστικά".

Για το εισιτήριο διαρκείας της ΚΑΕ Άρης που αγόρασε: "Το έχω πει πολλές φορές, είμαι ένας άνθρωπος του αθλητισμού, ξέρω πολύ καλά την δυσκολία που έχουν οι ομάδες όπως αυτές της πόλης μας. Εγώ θλίβομαι πολύ γι'αυτή την εικόνα γιατί κάποτε αυτές οι ομάδες ήταν στις υψηλότερες θέσεις. Τώρα, βλέπουμε την βαθμολογία ανάποδα. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια. Οι ΚΑΕ, ανήκουν σε ανθρώπους της πόλης που προσπαθούν να βοηθήσουν. Το ίδιο έκανα και με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, και θα κάνω και με τον Ηρακλή", είπε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags