Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οργή για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ
| 2021-03-03 22:45:00

"Ντου" σε Μπόλονι και παίκτες! "Θέλανε και πριμ! Παίζει βύσμα, ντροπή – Φέρτε Μαρτίνς στον ΠΑΟ"

Sportdog Team
"Ντου" σε Μπόλονι και παίκτες! "Θέλανε και πριμ! Παίζει βύσμα, ντροπή – Φέρτε Μαρτίνς στον ΠΑΟ"

Παναθηναϊκός: Η ήττα στη Λεωφόρο και ο αποκλεισμός από τον ΠΑΣ Γιάννινα από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας προκάλεσε κύματα οργής στον κόσμο του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός έχασε με 2-1 μετά από τραγική εμφάνιση και οι οπαδοί της ομάδας ξέσπασαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η επίσημη σελίδα της πράσινης ΠΑΕ κατακλύστηκε από μηνύματα.

Τα περισσότερα καρφιά είναι για τον Μπόλονι και τους παίκτες. Φυσικά τα άκουσε και η διοίκηση, ενώ υπάρχει μήνυμα που προτείνει προπονητή τύπου Μαρτίνς του Ολυμπιακού.

Το Sportdog συγκέντρωσε μερικά εξ αυτών των σχολίων και σας τα παρουσιάζει:

Θέλανε και πριμ Επειδη νίκησαν τον γαυρο .πρόστιμο θέλουν

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτον το προπονητή μας. Βγάζει έξω το Χατζηγιοβάνη ενα παίχτη που εχει βγάλει τις καλύτερες σέντρες και δεν βγάζει τον Καρλιτο που εινα άφαντος.Ο Ιωαννιδης πολυ βαρής για Φορ .

Θα ήθελα όσο τίποτα άλλο να είμαι παρών στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Τι να ειπώθηκε άραγε μεταξύ των σκουπιδιών;! Λογικά που θα ξοδέψουν τα λεφτά του μπόνους για τη νίκη ενάντια στο γαύρο που λογικά για αυτούς ήταν ο,τι σημαντικότερο έχουν κάνει στην τιποτένια καριέρα τους. Ντροπή σε όλους σας.

Ποσο μικρο τον εχουν κανει τον παναθηναικο!!

Θέλανε και πριμ τα κουρέλια....

Πουγγουρας χατζηθεοδωριδης καρλιτος ποσα θέλουν για να φύγουν;

Καλά για τον προπονητή δεν χρειάζεται να πω κάτι τα λεει το γήπεδο

Ντροπή και όνειδος για την ιστορία της ομάδας μας

Καρλιτος μπολομι πουγγουρας χατηθεοδοωριδης χουνκαρ κερνάω εισιτήρια για άλλη χώρα

Ειχαμε αιτορ έξω για να παίζει ο ενγκμπακοτο το βισμα με τον καμπετση. Μπολονι το μεγαλείο σου. Αν ο Παναθηναϊκός είχε εναν προπονητή τύπου μαρτινς (ο κλτρος σε ελλαδα αυτή τη στιγμή κ από τους κλτρους που πέρασαν) χτυπούσαμε αν όχι πρωτάθλημα δεύτερη θέση κ κύπελλο άνετα

Μας έχετε γεμίσει πικρες εδώ και μια δεκαετία ...σταματήσαμε να ελπίζουμε στα εκτός έδρας.. στις προκρίσεις στην Ευρώπη...καισημερα έχουμε αποδεχτεί ότι μόνο ο Ολυμπιακός θα βγαίνει Ευρώπη και εμείς πρέπει να είμαστε χαρουμενοι εάν μπουμε πεντάδα...πού φτάσατε τον Παναθηναϊκό ρε ποδοσφαιρικές ντροπες???

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η επιλογές της Διοίκησης με κάποιους Προπονητές και Ποδοσφαιριστές παίζει με την ιστορία του Παναθηναϊκού.

ΥΣ. Άλλες εποχές ούτε απέξω δεν θα πέρναγαν από την Λεωφόρο.

Ντροπή για την ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου που έχει αναδείξει ο Ελληνικός αθλητισμός.

Ο, τι και να λέμε για τα παλτά το βασικό πρόβλημα είναι ο κρασοπατερας στον πάγκο. Ο Μπολονι είναι εγκληματιας. Είναι 7 μήνες στην ομάδα και δεν έχουμε δει ούτε 5 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο. Στάχτη στα μάτια οι νίκες με μισό-μηδέν απέναντι στα χωριά. Α, και ΑΛΦΖ ΠΣΦ!!!

Αυτό που βλέπετε είναι ευθύνη 100% του Μπολόνι. Μια ενδεκάδα χωρίς αρχή και τέλος. Σε ένα ματς κομβικό αφήνει έξω τον καλύτερο σου αμυντικό χάφ. Βάζει 6 διαφορετικούς παίκτες από αυτούς που έπαιξαν την Κυριακή. Τα έχει τελείως χαμένα. Κανονικά δεν πρέπει να τον αφήσουν να βγει με την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.

Αν τα έκαναν αυτά οι παλιοί κατοχή του Παναθηναϊκού θα είχατε βάλει φωτιά κ 800 πορείες. Το χαρτζιλίκι του Αλαφούζου θα πρέπει να είναι πολύ υψηλό. Καλύτερα λοιπόν Α τοπικό Αθήνας παρά αυτός ο διάσηρμως. Παναθηναϊκός δύναμη σου ο Αλαφούζος.

Έχει ξεκινήσει η προσπάθεια να φάνε τον Μπολονι... Από το πρώτο ματς με τον πας φάνηκε δυστυχώς κάποιοι μέσα στην ομάδα βάζουν τον εαυτό τους πάνω από τον παναθηναϊκό...Ο Μπολονι είδε το πρόβλημα γι αυτό και κάποιους τους έστειλε στην εξέδρα... Στηρίζω προπονητή.. ντροπή σε κάποιους παίκτες για την εν γένει συμπεριφορά τους

Μικροί παίχτες και το χειρότερο λίγοι έχουν τη δίψα... Νιας και Μολό τα δίνουν όλα, Διούδης στο τέρμα, Σένκεφελντ οι υπόλοιποι ας το ψάξουν... όλοι οι μεσοεπιθετικοί άχρωμοι.

Ξεφτίλες είστε όλοι αυτοί που αποτελείτε μέρος του ΠΑΟ! Παίζετε με την ιστορία της πιο ιστορικής ομάδας της Ελλάδας! Ούτε τα βασικά δεν μπορούσατε να κάνετε,ούτε μια πάσα να αλλάξετε! Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΣ που έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και κέρδισε η καλύτερη ομάδα των 2 αγώνων... καλη επιτυχία στη συνέχεια...

κυρ μπολονι σε ξεφτυλισε ο γιαννικης σε δυο παιχνιδια και πηρε ευκολη προκριση και εσυ ασχολησαι με φιλοσοφιες και με ανυπαρκτους παιχτες που δεν αξιζουν να φορανε αυτη την βαρια φανελα

Παίκτες χωρίς όρεξη... Ομάδα χωρίς πλάνο.. Τσίρκο με υπογραφή Μπολονι!

Τι ξεφτιλικια ειναι αυτα σημερα οποιος δεν μπορει να σηκωσει το βαρος της φανελας ας φυγει μονος του. Ειναι τοσο σημαντικο σημερα το παιχνιδι και βρισκεσαι με 0-2 στα πρωτα δεκα λεπτα στην πλατη με ανοητα γκολ. Αν δεν αλλαξει διοικητικα η ομαδα παντα το ιδιο αποτελεσμα θα εχουμε ειναι βαρια αρρωστη η ομαδα μας στο ποδοσφαιρο χρονια τωρα.

Δυστυχώς ο Μπολονι έχασε τα αποδυτήρια και σήμερα φάνηκε με τον πιο τραγικό τρόπο.Δν τον θέλουν και είναι θέμα χρόνου να φύγει όσο μένει θα παίζουν έτσι

δεν έχω σιχαθεί αθλητές τόσο όσο σιχάθηκα αυτούς που φόραγαν την πράσινη φανέλα σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο τι έγινε στον Παναθηναϊκό μετά τον Ολυμπιακό και τον... Αλαφούζο - Καταστροφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags