Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποφασίζει ο Αλαφούζος για Μπόλονι - Κρίσιμα 24ωρα
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-03 23:39:00

Αποφασίζει ο Αλαφούζος για Μπόλονι - Κρίσιμα 24ωρα - Κίνδυνος να… τιναχτούν όλα στον αέρα!

του Νίκου Στεργίου
Αποφασίζει ο Αλαφούζος για Μπόλονι - Κρίσιμα 24ωρα - Κίνδυνος να… τιναχτούν όλα στον αέρα!

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε δικαιότατα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν καλύτερος και στα δύο παιχνίδια και αποχαιρέτησε άδοξα και πρόωρα το μεγάλο όνειρο των οπαδών του, για την επιστροφή στην κατάκτηση τίτλων.

Γιατί το Κύπελλο, όπως εξελίχθηκε η σεζόν, ήταν ο πρώτος και μεγαλύτερος στόχος. Ήταν ο μοναδικός τρόπος για να χαμογελάσουν στο Τριφύλλι μετά από χρόνια και για αυτό όλοι προσπάθησαν να περάσουν το… μήνυμα σε Μπόλονι και παίκτες. Ειδικά μετά το «στραπάτσο» από τους Γιαννιώτες στο πρώτο παιχνίδι και τον ορατό κίνδυνο αποκλεισμού. Ωστόσο ήταν πλέον πολύ αργά, οι Πράσινοι παρουσιάστηκαν χειρότεροι στη ρεβάνς της Λεωφόρο και κατάφεραν να δεχθούν δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Μετά δεν κυνηγούσαν ένα θαύμα, αλλά δέκα μαζεμένα!

Ο Μπόλονι, όπως αναλύσαμε και σε άλλο σχετικό θέμα του Sportdog.gr, αποφάσισε να κάνει… πειράματα και αλχημείες στα δύο πιο κρίσιμα ματς της σεζόν και το πλήρωσέ η ομάδα του. Ο Ρουμάνος δεν κατάλαβε τι σημαίνει η κούπα για την ομάδα του; Πολύ πιθανό! Ίσως όμως δεν κατάλαβε και πόσο σημαντικό ήταν ακόμα και για τον ίδιο να φτάσει έστω στα ημιτελικά και να αποκλειστεί δίνοντας μάχη κόντρα σε κάποια ομάδα του Big-4.

Η τεράστια αυτή αποτυχία δεν πρόκειται να ξεχαστεί εύκολα. Η ζημιά είναι μεγάλη και πλέον όλα είναι στον… αέρα. Ακόμα και ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν, καθώς παίκτες και προπονητής είναι υποχρεωμένοι να πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο στα πλέι οφ, όπου θα βρουν απέναντί τους καλύτερες και σίγουρα πιο φορμαρισμένες ομάδες. Αν δεν τα καταφέρουν, τότε το καλοκαίρι θα είναι… καυτό και σίγουρα θα υπάρξουν ξανά τρομερές αλλαγές.

Άλλωστε, όπως σας αποκάλυψαν οι «Αδέσποτοι» στην καθημερινή εκπομπή του sportdog.gr στον Alpha 9.89, το μέλλον του Μπόλονι είναι στον… αέρα, παρότι έχει συμβόλαιο. Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ζητήσει το Κύπελλο και θα κρινόταν από αυτό. Ο πρώτος του στόχος λοιπόν χάθηκε και πλέον κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη. Η αποστολή του δεν θα είναι εύκολη και ίσως γίνει ακόμα πιο περίπλοκη μετά το ματς ξανά με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα το Σάββατο το απόγευμα. Λίγα 24ωρα λοιπόν έμειναν για έναν ακόμα… τελικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξέσπασμα Βέργη: Τον ταπείνωσε! Δεν θα αλλάξει ο Μπόλονι στα 68 του - Μία ευκαιρία έχει να...

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags