Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - ΠΑΟΚ: Για αυτό δεν θα πάει στον Δικέφαλο Μπέος
| 2021-03-04 14:00:00

Ντόμινο με τρεις ΠΑΕ - Πουλάει κι αγοράζει άλλη - Φοβερό σκηνικό με Μπέο-Ολυμπιακό, "όχι" σε ΠΑΟΚ!

Οι Μιχείες
Ντόμινο με τρεις ΠΑΕ - Πουλάει κι αγοράζει άλλη - Φοβερό σκηνικό με Μπέο-Ολυμπιακό, "όχι" σε ΠΑΟΚ!

Αχιλλέας Μπέος - ΠΑΟΚ: Είναι...ιδιοκτησιακό σενάριο (που δεν έχει σχέση με Βόλο ή Παναιτωλικό, το διευκρινίζω) που... εμπλέκει 3 Σουπερλιγκάτες ΠΑΕ. Για την ακρίβεια 2 της Super League 1 και 1 της Super League 2. Και μιλάμε, αν δεν το καταλάβατε, για...ντόμινο αλλαγών. 

Δηλαδή πουλάει την ΠΑΕ και φεύγει από την πόλη ο ιδιοκτήτης, όχι όμως κι από το ποδόσφαιρο αφού θα πάρει άλλη ΠΑΕ της Super League 1, της οποίας ο δικός της ιδιοκτήτης συζητάει για να μπει σe ΠΑΕ της Super League 2. Αν όχι ως ιδιοκτήτης ως συνιδιοκτήτης (κατά κάποιο τρόπο)! 

Επειδή μάλιστα δεν μιλάμε απλά για... σενάρια καφενειακής βάσης, ούτε για απλές σκέψεις αλλά για συζητήσεις και μια προεργασία που έχει ξεκινήσει στις δυο από τις τρεις υποθέσεις αλλά για να προχωρήσουν θα πρέπει να βρεθεί αγοραστής για την... πρώτη, οπότε στο δεδομένο τάϊμινγκ δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε... ονόματεπώνυμα και διευθύνσεις.

Άλλωστε για να πέσουν οι υπογραφές θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι σεζόν και στα δυο πρωταθλήματα, για να ξεκαθαρίσουν και που θα παίζουν οι τρεις εν λόγω ομάδες...

ΥΓ. Έμαθα πως στο ματς Βόλος - Ολυμπιακός υπήρξε και διάλογος που έσπασε τον πάγο που υπήρχε μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και "ερυθρόλευκου" παράγοντα. Με τον τελευταίο να τον ... πειράζει και να τον ρωτάει πότε αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ και τον Δήμαρχο Βόλου να τον... διαψεύδει και να υποστηρίζει πως δεν πρόκειται να πάει γιατί θέλει να είναι... "το αφεντικό"!

Μάλιστα αυτό το "σκηνικό" στο Πανθεσσαλικό προηγήθηκε της χθεσινής ραδιοφωνικής εμφάνισης του Μπέου στο "Libero" της Θεσσαλονίκης, όπου ξεκαθάρισε πως δεν θα εμπλακεί στον "δικέφαλο" ακόμη κι αν πουλήσει τον Βόλο (οπότε θα αφοσιωθεί στους... δημότες του).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνε ανακοινώσεις στον Ολυμπιακό! Υπογράφει τώρα διεθνή παιχταράς - Τον λατρεύει ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags