Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Σίντζι Καγκάβα: Συμφώνησε με ιαπωνική εταιρία ο ΠΑΟΚ
| 2021-03-04 16:48:00

Έκλεισε συμφωνία με κολοσσό ο ΠΑΟΚ - Έρχονται τρελά κέρδη για την ΠΑΕ

Sportdog Team
Έκλεισε συμφωνία με κολοσσό ο ΠΑΟΚ - Έρχονται τρελά κέρδη για την ΠΑΕ

ΠΑΟΚ – Σίντζι Καγκάβα: Από τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζεται να ανοίξει… φτερά και στην ασιατική αγορά με αφορμή την απόκτηση του Ιάπωνα διεθνή. Έτσι την Πέμπτη οι ασπρόμαυροι ανακοίνωσαν ότι προχωράνε σε μια σημαντική συνεργασία προς αυτή την κατεύθυνση με την εταιρία Ganassa.

Αναλυτικά:

"Η ψηφιακή ανάπτυξη του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με τη σύναψη μιας στρατηγικής συμφωνίας για τη διείσδυση του συλλόγου στην αγορά της Ιαπωνίας. Επίσημος συνεργάτης του Δικεφάλου σ’ αυτό το άνοιγμα θα είναι η Ganassa.

Η μεταγραφή του Σίντζι Καγκάβα, ενός εκ των κορυφαίων αθλητών που έχει αναδείξει η Ιαπωνία ανεξαρτήτως σπορ, δημιούργησε προοπτικές, αλλά κι ανάγκες για την καλύτερη εκπροσώπηση του συλλόγου σε μια νέα αγορά που από την πρώτη στιγμή που ο Καγκάβα ντύθηκε στ’ ασπρόμαυρα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο της γενικότερης ανάπτυξης του ΠΑΟΚ και της ψηφιακής του κοινότητας, λοιπόν, ο σύλλογος συμφώνησε με την Ganassa, η οποία αναλαμβάνει τη διαχείριση της εικόνας του συλλόγου στην Ιαπωνία μέσα από μια σειρά δράσεων.

Η αρχή έγινε με τη δημιουργία του επίσημου λογαριασμού Twitter του ΠΑΟΚ στα Ιαπωνικά. Το Twitter, άλλωστε, αποτελεί ίσως το δημοφιλέστερο μέσο στη χώρα κι ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να ενημερώνει το κοινό τόσο για τα νέα της ομάδας όσο και για την πορεία του Καγκάβα στην ομάδα, έτσι ώστε να μεγαλώσει το ψηφιακό του community και να κάνει πιο γνωστό το brand του ΠΑΟΚ στην Ασία.

Ο λογαριασμός @PAOK_FC_JP θα φιλοξενεί πρωτότυπο περιεχόμενο με στόχευση την αγορά και την κουλτούρα της Ιαπωνίας, ενώ στο επόμενο διάστημα, ο ΠΑΟΚ θα έχει και το δικό του eshop στα ιαπωνικά και τα νέα της ομάδας θα δημοσιεύονται απευθείας στο Yahoo Japan", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που πλέον περιμένει αρκετά έσοδα από την απόκτηση του Σίντζι Καγκάβα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags