Facebook Pixel Βόλος - ΑΕΚ: "Κράξιμο" ΑΕΚτζήδων: "Ομάδα-τσίρκο! Επικίνδυνος Μανόλο, διώξτε τον... - Χάνει ο Παπασταθόπουλος"
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-04 20:32:00

"Κράξιμο" ΑΕΚτζήδων: "Ομάδα-τσίρκο! Επικίνδυνος Μανόλο, διώξτε τον... - Χάνει ο Παπασταθόπουλος"

Sportdog Team
"Κράξιμο" ΑΕΚτζήδων: "Ομάδα-τσίρκο! Επικίνδυνος Μανόλο, διώξτε τον... - Χάνει ο Παπασταθόπουλος"

Βόλος - ΑΕΚ: Κράξιμο δίχως προηγούμενο στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης μετά την δύσκολη πρόκριση των Κιτρινόμαυρων στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, παρά την ήττα από τον Βόλο.

Στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook γίνεται... πανικός από αρνητικά σχόλια για την σημερινή εμφάνιση της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δέχεται τα περισσότερα "βέλη" από τους φίλους της Ένωσης.

Ο Ισπανός τεχνικός κατηγορείται για τις επιλογές του, ενώ από το... μένος των "κιτρινόμαυρων" οπαδών δεν ξέφυγε ούτε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια από το Facebook της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΠΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 75' ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ. ΜΙΑ ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΓΡΑΡΕ.

Με Χιμένεθ είδαμε.. Σβάρνα δεξί μπακ.. Τανκοβιτς πάγκο.. Βασιλαντ δεξί χαφ.. Χνιντ κεντρικό χαφ.. Μανταλο εξτρεμ.. Χριστόπουλο χαφ.. To be continued!

αν άξιζε κάποιος την πρόκριση ήταν ο βόλος... Αν εκεί στην ΠΑΕ πανηγυρίζετε αυτή την πρόκριση θα έπρεπε να ντρέπεστε. Μανολο τελικά είσαι επικίνδυνος και ας είσαι αγαπητός αλλά πρέπει ν φυγεις τον Ιούνιο! Αλλαγές για κλάμματα , επίθεση ούτε ένας αυτοματισμός ούτε ένας συνδυασμός...όσο και να μας πονάει κακα τα ψέμματα με καρερα στην επίθεση είμασταν πολύ καλύτεροι!

Το τσίρκο συνεχίζει την πορεία προς τον τελικό.

Αυτή την ΑΕΚ θελουμε να βλέπουμε ...να χάνεις από τον Βόλο 1-0 και από το 80’ να κανεις γιομες και καθυστερήσεις για να λήξει και να πάρεις την πρόκριση ..ευχαριστούμε !

Τι έκανες ρε χιμενεθ σημερα ρε? Έβγαλες τον μανταλο για να βάλεις σαν εξτρεμ ένα κεντρικό επιθετικό, ενώ είχες τον τανκοβιτς να κάνει προθέρμανση μισή ώρα. Εβγαλες μετά τον καριμ για να βάλεις εξτρεμ και μετά έβγαλες έναν μέσο για να βάλεις τον χνιντ σαν αμυντικό χαφ και στο τέλος θυμήθηκες να βάλεις ένα δεξί μπακ σαν εξτρεμ. Ρε θα μας τρελάνεις ρε?

Πρόκριση πρώτα κόντρα στον προπονητή της με το χειρότερο ροστερ όλων των εποχών. Αν υπάρχει διοίκηση (που δεν υπάρχει) διώχνει τον κομπλεξικό και εμμονικο Χιμένεθ σήμερα και μετά αποχωρεί κι αυτός που τον ξαναμαζεψε. Κατά τα άλλα σας πείραξε το πανό της Original.

Πραγματικα δεν ξερω πως να εκφραστω για αυτο το ποδοσφαιρικο ΕΚΤΡΩΜΑ που εχει φτιαχτει με την υπογραφη της διοικησης. Αν ο Χνιντ βγαλει την βραδια στην ομαδα θα μιλαμε για αλλη μια αποτυχια. Με νυχια και με δοντια σημερα η προκριση. Βγαλτε μια ανακοινωση να ζητησετε μια συγγνωμη απο εμας που τρεχαμε μεχρι και στα χωραφια της Γ για να στηριξουμε και τωρα βλεπουμε εναν κυριο Χνιντ (και οχι μονο) να παιζει ΥΓ: Ακομα αναρωτιεμαι πως κρατησαμε το 1 0 και δεν αποκλειστηκαμε

Πλέον μπορώ να πω με σιγουριά ότι εκείνα τα παιχνίδια με Αρκουδα, Κουρέλα και Φουρταδο, λιγότερο πονοκέφαλο μου προξενούσαν.
Ο Παπασταθόπουλος και ο Λιβάγια χάνουν που δεν θα μπουν αρχηγοί στην Αγιά Σοφιά.

Η χειρότερη εικόνα εβερ..... Στη γ παίζαμε καλύτερη μπάλα.... Αυτά δε γίνονται... 11αδα με 8 αμυντικούς....... Αλήθεια;;;;; ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ

Μελισσανιδη κανείς δεν θα σε θυμάται για το γήπεδο. Θα μείνεις στην ιστορία για τον πρόεδρο που έφτιαξε την χειρότερη ΑΕΚ όλων των εποχών.

Το χειρότερο κοουτσαρισμα που έχουμε δει ποτε. Διωξε τον Χιμένεθ χτες και φέρε προπονητή με προοπτική. Μελισσανιδη σε τρία χρόνια έκανες την ΑΕΚ Ιωνικό, να πετάει μπάλες μέσα για να μην χάσει από τον Βόλο.

Συνονθύλευμα, τραγικοί! Επιεικώς λίγοι όλοι.. Ο κόσμος της ΑΕΚ, ακολουθούσε πριν λίγα χρόνια, στα χωράφια του τοπικού! Αξίζει κάτι καλύτερο! Κρίμα!".

 


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags